Trenutno čitaš
“Ostani čovjek” poručuje bend Sopot

“Ostani čovjek” poručuje bend Sopot

Ana Ivanović Natural Performance
Ana Ivanović Natural Performance

Novi singl “Ostani čovjek” dobio je i video spot, u kojem glume Una Koščica i Emilija Tomić, a protagonisti video spota su i članovi benda Sopot. Režiju video spota potpisuju Sonja Savić i Saša Karanović, dok je za kameru bio zadužen Dalibor Danilović. Producent video spota je Sara Đerman, dok montažu potpisuju Dario Đuraković i Dalibor Danilović. Kompletan video je snimljen u poznatom banjalučkom kafe baru “Žiža”.

Foto: Dalibor Danilović

“Nova pjesma Ostani čovjek govori o crnim danima u kojem se svijet trenutno nalazi, ali da u svemu ovome treba ostati čovjek i pored svega što se dešava. Svakom od nas naiđu crni dani. Važno je da smo svjesni da će proći i da ne dozvolimo da crni dani utiču na nas. Važno je da ne skrenemo sa svog puta”, poručio je frontmen benda Petar Topalović.

Pjesmu “Ostani čovjek” bend Sopot snimio je u Banjaluci u studiju gitariste benda Dejana Savića i u studiju “Fonorama” Dragana Bošnjaka. Petar Topalović je autor muzike i teksta, dok aranžman potpisuju svi članovi Sopota.

„Naš pristup četvrtom albumu je da stvaramo pjesmu po pjesmu, te ćemo izbacivati singl za singlom. Plan je da na kraju sve pjesme skupimo na novom albumu. Album za sada nema ime, ostavićemo da se to vremenom razvija i da dođe samo od sebe, polako“, poručili su članovi benda.

Bend Sopot je svoj muzički put počeo sa elektronskom muzikom, ali trenutno podržavaju trend vraćanju organskom zvuku, što se osjeti i u pjesmi “Ostani čovjek‘, tako da će i baza cijelog albuma biti gitaristička.

Pjesmu i video spot potpisuju:

Pročitaj

Vokal, gitara: Petar Topalović; Bas: Đurica Štula; Gitara: Dejan Savić; Bubanj: Saša Predojević; Muzika i tekst: Petar Topalović; Aranžman: Sopot; Snimanje: Dejan Savić, Dragan Bošnjak; Mix: Dejan Savić; Studio “Kosnik”; Mastering: Zoran Đurovski Video: Ideja: Saša Karanović; Režija: Sonja Savić, Saša Karanović; Kamera: Dalibor Danilović; Svjetlo: Desimir Škorić; Montaža: Dario Đuraković, Dalibor Danilović; Kolor korekcija: Dalibor Danilović; Produkcija: Sara Đerman; Glumicе: Una Koščica, Emilija Tomić.

 

 

© 2023 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum