Trenutno čitaš
Odleti avionom iz Banjaluke po sjajnoj cijeni na savršeno ljetovanje u komšiluku

Odleti avionom iz Banjaluke po sjajnoj cijeni na savršeno ljetovanje u komšiluku

Ljeto je konačno stiglo i idealo je vrijeme za pobjeći od užurbane svakodnevnice i iskoristiti tople dane za druženje sa dragim i voljenim osobama. Ako ne znaš gdje da se zaputiš i iskoristiš ljetne dane, donosimo ti jedan praktičan prijedlog za odmor, na kojem ćeš moći usporiti svoje misli i uživati u nezaboravnim trenucima. 

Često nismo u mogućnosti da planiramo odlaske na odmor na neke daleke i egzotične destinacije zbog nedostaka vremena ili iz drugih mnogobrojnih razloga. Zbog toga je ljetovanje u komšiluku jedno od najboljih i najpraktičnijih rješenja, a crnogorska obala čini nam se zanimljivija nego ikad.

Foto: tivat.travel

Naime, na more možeš stići za 40-ak minuta direktnom avio linijom Banjaluka-Tivat. Višesatna putovanja automobilom ili autobusom su sada prošlost, jer postoji čarter linija kompanije “Air Montenegro” sa banjalučkog aerodroma. Povratna karta košta oko 110 evra, a na pistu Aerodroma u Tivtu stiže se za nešto više od pola sata.

“Air Montenegro” od juna do septembra obavlja letove ka Banja Luci iz Tivta tri puta nedjeljno. Na taj način će, uoči nove turističke sezone, građanima BiH, Crna Gora biti na dohvat ruke za svega četrdesetak minuta što je dovoljan i praktičan razlog da Crna Gora bude destinacija gdje ćeš ljetovati ove godine.

Pročitaj

Foto: Mihael Đuričić

Tivat se smjestio u zaljevu Boki Kotorskoj, tačnije na poluostrvu Vrmac. Riječ je o malom gradiću koji se prostire na svega 46 kilometara kvadratnih – pa iako je mirniji i pitomiji od poznatijih priobalnih gradova kao što su Bar ili Budva, sigurno će te oduševiti svojim duhom i opuštenošću. Međutim, ovog ljeta lako možeš istražiti čitav crnogorski dio Jadrana ili preciznije mediteransku oazu koja pruža dovoljno sadržaja, apartmana i hotela, plaža i restorana.

Crna Gora bogata je prirodnim ljepotama i sa veoma razvijenom turističkom ponudom, nudi za svakog ponešto, a sada iz Banja Luke do Crne Gore možemo stići za svega 40-ak minuta.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum