Trenutno čitaš
Obraduj sebe ili dragu osobu Ultra duksevima po akcijskim cijenama

Obraduj sebe ili dragu osobu Ultra duksevima po akcijskim cijenama

L'Occitane
L'Occitane

Najmekaniji duksevi sa autentičnim porukama i dizajnom, idealni su i za muškarce i žene. To je savršen poklon, koji možeš pokloniti sebi ili nekoj dragoj osobi u tvom životu. Iskorisiti akcijsku ponudu dukseva po povoljnim cijenama. Duksevi dolaze u crvenoj, bijeloj i crnoj boji u veličinama od S do XXL. 

Ukoliko tražiš najmekaniji i najljepši duks sa autentičnim porukama i dizajnom za sebe ili dragu osobu u tvom životu, Ultra Webshop se potrudio da ti olakša taj slatki posao.

Prikladan i idealan poklon kojim ćeš iskazati ljubav sebi ili bliskim osobama su Ultra unisex duksevi. Uz svoje unikatne poruke „Ljubi da prođe“, „Pusti“ i „Letim“, sve druge riječi biće suvišne. Iskoristi specijalne akcijske cijene dukseva, Ultra Webshop je obezbijedio akcijske cijene Ultra duksa po 30KM, a ako naručiš dva duksa akcijska cijena je 50KM.

Naši Ultra duksevi namijenjeni su svim ženama i muškarcima, koji vole biti drugačiji i unikatni i koji vole da nose kreacije ljubavi na sebi. Napravljeni od najmekanijeg pamuka i u svim veličinama od S do XXL, savršen su znak pažnje i podsjetnik svima, koji ih dobiju na njihovu autentičnost.

Pročitaj

Zato, ukoliko tražiš savršen poklon za sebe ili svoju omiljenu osobu na koju si naročito ponosan/ponosna, zaviri u Ultra Webshop, gdje možeš doći do željenog duksa po specijalnim akcijskim cijenama.

Na Ultra Webshopu možeš pronaći sve potrebne informacije o duksevima ili ih jednostavno poručiti putem Ultra Instagram i Facebook profila.

© 2022 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum