Trenutno čitaš
Obraduj sebe ili dragu osobu omiljenim unisex ultra duksevima

Obraduj sebe ili dragu osobu omiljenim unisex ultra duksevima

Afrodita - Cherry Blossom
Afrodita - Cherry Blossom

Unisex ultra dukseve udobne i mekane obožavaju i nose podjednako i žene i muškarci. Obraduj sebe ili dragu osobu idealnom dozom udobnosti i cool izgleda u vidu ultra dukseva koji dolaze sa moćnim porukama, u 3 boje (crna, bijela, crvena) u veličinama od S do XXL. 

Duks “Letim” nas podsjeća da nikada ne smijemo prestati težiti ka visinama, te da nas naša mašta i kreativnost pokreću i čine živima. Da od svakog novog izazova i dana napravimo prijatan let, ali i da ekspresno “odletimo” od svakog mjesta i situacije koji nam remete mir. Balon, koji je prisutan na duksu, simbol je slobode, kojoj bi svi trebalo da težimo.

Drugi duks, “Pusti”, biće tvoj svakodnevni podsjetnik da se kroz dan fokusiraš na sitnice, koje život znače. Opominjaće te da pustiš sve probleme, izazove, nepredviđene situacije i da svoje misli usmjeriš na pozitivne trenutke tokom dana. Ponekad nam je svima potreban podsjetnik da je vrijeme da neke stvari (ljude) u životu jednostavno pustimo, te da će vrijeme uraditi svoje.

Unisex ultra duksevi idelani su jer su napravljeni od najmekanijeg pamuka i dolaze u dvije boje – bijeloj i crnoj. Pored toga što se lako mogu kombinovati u casual i sportskim outfitima, savršeni su za tebe ili kao pokloni voljenim osobama.

Na Ultra Webshopu možeš pronaći više informacija o duksevima, koje možeš jednostavno poručiti i putem Ultra Instagram i Facebook profila.

Pročitaj

 

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum