Trenutno čitaš
Najmoderniji laser koji rješava sve neželjene promjene na koži dostupan i u Banjaluci

Najmoderniji laser koji rješava sve neželjene promjene na koži dostupan i u Banjaluci

Afrodita - Cherry Blossom
Afrodita - Cherry Blossom

Sve žene, bez izuzetka, bi poželjele da zauvijek imaju čistu, zdravu i lijepu kožu. Nije mnogo manji ni broj muškaraca koji bi poželjeli isto. Naša koža je naš najveći organ i zbog toga ne čudi što svi želimo kožu bez mane. Zahvaljujući savremenim tehnologijama, put do savršene kože je olakšan i  pristupačniji nego ikad.

Foto Preventiva Medical

U Zdravstvenoj ustanovi Preventiva Medical koriste najmoderniji laserski sistem Harmony XL PRO, koji tretira gotovo sve neželjene promjene na koži. U pitanju je najkompletniji sistem različitih lasera u jednom uređaju, izraelske kompanije Alma lasers, koji je već dvije godine dostupan klijentima Preventive, koji su ukazali povjerenje dr Almi Prtini.

Ova multifunkcionalna platforma kombinuje različite tehnologije neablativnih i ablativnih lasera, kao i naprednu IPL tehnologiju. Ablativnim laserima se uklanja površinski sloj kože i potrebno je par sedmica za obnavljanje kože. Neablativni laseri ostavljaju kožu netaknutom, iako je moguće crvenilo poslije tretmana. Kombinovanjem više klinički ispitanih učinaka, ovaj energetski uređaj, uspješno doprinosi podmlađivanju kože, uklanjanjanju vaskularnih, pigmentnih promjena i tetovaža, uklanjanju neželjenih dlačica kao i rješavanju drugih kožnih problema.

Laser rješava skoro sve moguće kožne probleme: bore i fine linije na koži, pad tonusa lica i opuštenost kože, neujednačen ten, nepravilnosti teksture kože, uklanja tetovaže, akne, ožiljke različitog porijekla, neželjeno crvenilo – rosacea, fotooštećenja kože – staračke pjege, kapilare na licu i tijelu, hiperpigmentacije različitog porijekla, strije (nove crvene i stare bijele), proširene pore, benigne vaskularne promjene na koži, hemangiome, poikilodermiju.

Foto Preventiva Medical

Jedna od četiri laserske sonde je ClearLift – laserski tretman popularno nazvan Hollywood Lunchtime Facelift koji zateže kožu, popravlja teksturu kože i ublažava solarna oštećenja i znake starenja, ujednačava ten i stimuliše sintezu kolagena unutar kože. Regije koje se tretiraju su lice, vrat, dekolte, šake i stomak. Clearlift™ je neablativan – nema perutanja kože i nema perioda oporavka kože nakon tretmana.  Jedina je laserska platforma kojom može da se tretira osunčana koža. Koža nakon tretmana proizvodi novi kolagen, što je čini jedrom i podmlađenom sa očuvanim autentičnim izgledom.

Pomoću tehnologije Alma Q-Switched lasera moguće je ukloniti i neželjene tetovaže. Switched laser je u mogućnosti da stvori dovoljno energije za razlaganje širokog spektra boja utisnutih u kožu. Sa zacjeljivanjem tretirane regije, ćelije imunog sistema odstranjuju pigmente, čineći da tetovaža počne da blijedi uz minimalan rizik od nastanka ožiljaka ili hipopigmentacija. Preporučeni broj tretmana za lasersko uklanjanje tetovaža je 8 – 12 u vremenskom razmaku od 8-10 nedelja.

Pročitaj
jacquemus

Bilo koja promjena na koži može da ukazuje na neki zdravstveni problem, zbog toga su preporučljivi redovni pregledi i preventivno održavanje kože.

Svoj pregled kože možeš obaviti u ZU Preventiva Medical svakog radnog dana od 07h do 19h, te subotom od 08h do 12 sati. Zakazivanje termina je moguće na jedan od brojeva telefona: +387 51 257 150 ili +38766755755.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum