Trenutno čitaš
Objavljeni su snimci iza kulisa fotografije Messija i Ronalda, koja je zapalila internet

Objavljeni su snimci iza kulisa fotografije Messija i Ronalda, koja je zapalila internet

Objavljeni su snimci iza kulisa sa fotografisanja Lionela Messija i Cristiana Ronalda za kampanju brenda Louis Vuitton. Messi je u petak zapalio internet objavivši fotografiju na kojoj igra šah sa Ronaldom. Fotografiju je snimila Annie Leibovitz, a kampanja je nazvana “Pobjeda je stanje uma”.

Sada je modni gigant Louis Vuitton objavio video snimak sa snimanja iza kulisa.

“Ovo će biti moje peto Svjetsko prvenstvo,” rekao je Messi. Zvijezda Paris Saint Germain-a je dodala: „Mislim da je spektakularno što trofeji putuju u Louis Vuittonu. “Ovaj trofej je toliko važan, to je najveća nagrada od svih u fudbalu. Zaslužuje najbolje od najboljih.”

Messi je potom govorio o svom ličnom favoritu iz kolekcije Louis Vuitton. „Moj omiljeni artikal Louis Vuittona je ručni kofer. Puno putujem, pa volim to. Tako smo se dobro proveli tokom snimanja. Bilo je to sjajno iskustvo za mene i zaista sam uživao.” Messi se nada da će odvesti svoju zemlju do slavlja na onome što će biti njegovo posljednje Svjetsko prvenstvo.

S druge strane, Ronaldo će takođe biti spreman u pokušaju da dovede Portugal do najveće nagrade u fudbalu. 37-godišnjak je rekao: „Veoma sam optimističan. Imamo fantastičnog trenera, imamo dobru generaciju fudbalera. Jedva čekam što ćemo na nevjerovatno Svjetsko prvenstvo… Biće teško. Izuzetno teško. Ali sve je moguće.”

Sve dok Cristiano Ronaldo ili Lionel Messi ne okače kopačke, ljubitelji fudbala će gajiti nadu da će negdje, nekako, dva najveća igrača svih vremena igrati zajedno u istom timu.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum