Trenutno čitaš
Objavljeni novi detalji o zdravstvenom stanju Madonne

Objavljeni novi detalji o zdravstvenom stanju Madonne

Banja Luka Fest - Bijelo dugme
Banja Luka Fest - Bijelo dugme

Objavljeni su novi navodni detalji o Madonninoj hospitalizaciji.

64-godišnja pop ikona je pronađena u svom domu 24. juna i navodno je bila “beživotno tijelo”. Madonnin dugogodišnji menadžer Guy Oseary, otkrio je da je pop zvijezda odvedena na intenzivnu njegu nakon što je “razvila ozbiljnu bakterijsku infekciju”. Iako još uvijek ima malo informacija o o ovoj zarazi, izvori bliski njoj tvrde da je tome možda doprinio njen rigorozan raspored proba za nadolazeću turneju “Celebration Tour.

Madonna/Twitter

Madonnin dugogodišnji menadžer Guy Oseary, otkrio je da je pop zvijezda odvedena na intenzivnu njegu i intubirana nakon što je “razvila ozbiljnu bakterijsku infekciju”. Iako još uvijek ima malo informacija o o ovoj zarazi, izvori bliski njoj tvrde da je tome možda doprinio njen rigorozan raspored proba za nadolazeću turneju “Celebration Tour”.

Madonna će morati odgoditi turneju, koja je trebala započeti sljedeći mjesec, jer se oporavlja. “Očekuje se potpuni oporavak. U ovom trenutku moraćemo pauzirati sve obaveze, što uključuje i turneju. Podijelićemo s vama više detalja čim ih budemo imali, uključujući novi datum početka turneje i odgođene nastupe.”

Pročitaj
HBO

Madonnina dugogodišnja prijateljica Rosie O’Donnell, takođe je podijelila novosti o njenom zdravstvenom stanju nakon što su je fanovi tražili nove informacije. “Dobra je”, napisala je slavna voditeljka uz fotografiju njih dvije u filmu “A League of Their Own” iz 1992. godine.

Izvor: iheart.com

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum