Trenutno čitaš
Objavljen prvi trejler za spin-off jedne od najpopularnijih Netflixovih serija svih vremena. Uskoro stiže Berlin!

Objavljen prvi trejler za spin-off jedne od najpopularnijih Netflixovih serija svih vremena. Uskoro stiže Berlin!

Banja Luka Fest - Bijelo dugme
Banja Luka Fest - Bijelo dugme

Netflix je objavio prvi pogled na novi spin-off popularne serije Money Heist (La Casa de Papel), a on potvrđuje i da će se serija uskoro pojaviti na našim ekranima.

Pod nazivom Berlin, nova mini-serija stiže na Netflix 29. decembra, a ako još ne pogađaš iz naslova, bazirana je na istoimenom liku iz serije Money Heist. Ponovo ga igra Pedro Alonso, ponavljajući tu ulogu za premisu koja će izgledati prilično poznato i fanovima originalne serije.

U suštini, planira pljačku i regrutuje grupu kriminalaca da mu pomognu. Međutim, ono što je najupečatljivije u vezi s novim trejlerom je kako nam daje uvid u ton serije, koja izgleda da će iskoristiti harizmu svog glavnog lika. Berlin je dugo bio omiljeni lik obožavateljima, pa smo posebno uzbuđeni što ćemo saznati nešto više o njegovoj istoriji prije njegovog (spoiler) nesretnog kraja u glavnoj seriji.

Netflix se takođe nada da bi serija mogla pratiti uspjeh Money Heist, jer nekoliko sezona još uvijek stoji visoko na listi 15 najgledanijih serija svih vremena. Čini se da su svi sastojci tu, s kreatorom Álexom Pinom koji predvodi seriju i nekim intrigantnim novim saznanjima.

Pročitaj
exit

“To je putovanje kroz zlatno doba lika, kada je ludo zaljubljen pljačkao po Evropi”, rekao je Pina ranije za TUDUM, potvrdivši da je puna kriminala, napetosti, romantike i humora.

 

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum