Trenutno čitaš
Ultra unisex crveni duksevi donose ljubav na tvoju adresu

Ultra unisex crveni duksevi donose ljubav na tvoju adresu

Afrodita - Cherry Blossom
Afrodita - Cherry Blossom

Ljubav je pokucala na vrata. Dočekaj je sa osmijehom na licu, raširenih ruku i sa spremnim mjestom u ormaru. Jer, u našem svijetu, ljubav ima oblik kurira, koji Ultra crvenu unisex kolekciju najudobnijih dukseva, dostavlja na tvoju adresu, koja će ti donijeti toplinu oko srca.

Udoban mekan crveni unisex „Ljubi da prođe“ duks prava je zvijezda. Napravljeni od ultra mekanog pamuka u najljepšoj crvenoj nijansi sa bijelim natpisom, jedva čekaju da zagrle svoje vlasnike, u bukvalnom smislu. Pored fizičke toplote i udobnosti, šaljemo ti i okean virtualne ljubavi, u vremenu kada nam svima fizički kontakt, nedostaje više nego ikada.

„Ljubi da prođe“ crveni unisex duks podjednako nose i vole i muškarci i žene, a ovaj duks sa sobom nosi smisao, jer ne zaboravi da uvijek ima neko ko će biti oslonac kada postane teško, neko ko će poljupcem obrisati sve probleme.

Mi ti želimo da sve dane provodiš obučen/obučena u ljubav. A kada nešto stvarno želimo, mi to i ostvarimo. Ljubi da prođe ultra unisex najudobniji duks je idealan poklon, koji možeš da pokloniš sebi ili dragoj osobi!

Pročitaj

Pokloni ultra unisex crveni duks prijateljici, mami, kolegici, bratu, ili momku jedan od dukseva i uživaj u osmijehu, koji ćeš vidjeti na njihovim licima, kada im uručiš poklon. Pokloni i sebi, jer ljubav uvijek počinje od nas samih.

„Ljubi da prođe“ crveni ultra unisex duksevi dolaze u svim veličinama od S do XXL i spremno čekaju da zagrle oba pola. Čekaju te u Ultra Webshopu.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum