Ultra Moderno

Ultra unisex crveni duksevi donose ljubav na tvoju adresu

Ljubav je pokucala na vrata. Dočekaj je sa osmijehom na licu, raširenih ruku i sa spremnim mjestom u ormaru. Jer, u našem svijetu, ljubav ima oblik kurira koji Ultra crvenu unisex kolekciju dukseva dostavlja na tvoju adresu, koja će ti donijeti toplinu oko srca.

Ultra magazin

Da, duksevi „Zagrli ljubav“ i „Ljubi da prođe“ naše su zvijezde, koje u svakom slučaju griju svog domaćina. Napravljeni od ultra mekanog pamuka u najljepšoj crvenoj nijansi sa bijelim natpisom, jedva čekaju da zagrle svoje vlasnike, u bukvalnom smislu. Pored fizičke toplote, šaljemo ti i okean virtualne ljubavi, u vremenu kada nam svima fizički kontakt nedostaje više nego ikada.

Prvi među jednakima, duks „Zagrli ljubav“ sa sobom nosi simboličnu poruku koju bismo svi trebali ponavljati svakoga dana. Ali, uz milion obaveza, često nam se desi da zaboravimo njenu vrijednost. Zato smo joj dali fizički oblik, natpis na duksu, kako bismo te svaki dan podsjetili koja je esencija života.

Njegov brat blizanac „Ljubi da prođe“ sa sobom nosi isti smisao, samo pretočen u drugačiji slogan. Ne zaboravi da uvijek ima neko ko će biti oslonac kada postane teško, neko ko će poljupcem obrisati sve probleme.

Zima je doba godine kada više vremena provodimo sa porodicom, prijateljima i voljenim osobama, doba kada tradicionalno više pažnje posvjećujemo istinskim vrijednostima i odnosima. Mi želimo da sve dane provodimo obučeni u ljubav. A kada nešto stvarno želimo, mi to i ostvarimo.

Zato smo stvorili dva crvena unisex člana Ultra modne porodice, kojim smo pokrenuli talas pozitivne energije koji ne želimo da se zaustavi. Pokloni prijateljici, mami, bratu, ili momku jedan od dukseva i uživaj u osmijehu koji ćeš vidjeti na njihovim licima, kada im uručiš poklon. Pokloni i  sebi, jer ljubav uvijek počinje od nas samih.

„Ljubi da prođe“ i „Zagrli ljubav“ dolaze u svim veličinama od S do 3XL i spremno čekaju da zagrle oba pola. Čekaju te u Ultra Webshopu. Dostava je besplatna za sve narudžbe iznad 100KM.

Slični članci

Boyfriend bob frizura je ove godine totalni hit!

Ultra magazin

Prirodni tonovi, basic, pruge, jeans – Poželi dobrodošlicu Mangovoj proljećnoj kolekciji

Ultra magazin

Stiže nam mjesec ljubavi u znaku essence kozmetike

Ultra magazin