Trenutno čitaš
Noviteti na Pickbox NOW za uzbudljiv početak godine

Noviteti na Pickbox NOW za uzbudljiv početak godine

Spremni smo za uzbuđenje koje donosi Nova godina… Pickbox NOW je pripremio pravu poslasticu za sve ljubitelje sjajnih serija i filmova! Sa nekoliko neodoljivih noviteta ulazak u Novu godinu nikada nije bio uzbudljiviji.

Kako period nakon prazničnog ludila ne bi bio prazan, Pickbox NOW pripremio je popis noviteta za zabavan početak Nove godine. U januaru će biti još više omiljenih britanskih serija, skandinavske premijere i neočekivani evropski biseri. Takpđe za hladne zimske dane Pickbox NOW donosi i romantične komedije koje će zagrijati srca svih gledaoca. Ističemo serije Na dužnosti (Line of Duty), Slučaj podmornice Vigil (Vigil) i Shetland (Shetland) koje su osvojile srca gledaoca. Ovo su najnovija iznenađenja koja su pripremljena da nas oduševe i ostave bez daha. Zaviri u svijet avanture i zabave koji te čeka na Pickbox NOW.

Naslovi za ljubitelje britanskih kriminalističkih serija

Poznata policijska serija Na dužnosti (Line of Duty), koja prati specijalnu policijsku jedinicu za borbu protiv korupcije, ponovno je na Pickbox NOW od 1. januara! Zanimljivo je da je policija odbila saradnju s producentima serije. Stoga su produkcijski tim savjetovali penzionisani policajci i anonimni saradnici, a koristili su se i anonimnim policijskim blogovima.

Pickbox

Autor mnogih uspješnih serija poput serije Kruna (The Crown), Tom Edge predstavlja novu sezonu intrigantne serije Slučaj podmornice Vigil koja je već dostupna na Pickbox NOW. Nakon rješavanja slučaja pod morem, inspektorica Amy Silva i istražiteljka Kirsten Longacre susreću se s novim neprijateljem, ovaj put u zraku.

Pickbox

Na prvom domaćem streaming-servisu dostupna je i osma sezona serije Shetland (Shetland), za koju je renomirani Chicago Tribune prepun hvale: „Sada u svojoj osmoj sezoni Shetland dokazani je pobjednik.“ Osim klasične britanske kvalitete, serija predstavlja novu glavnu detektivku Ashley Jensen i svjež ženski pogled!

Pickbox

Miniserije za vikend

Miniserija Javni sud (Showtrial), koja će biti dostupna od 5. januara, baca svjetlo na slučajeve ubistava visokog profila iz perspektive policije, javnosti i sudova. Napetost i dinamičnost ove serije pružiće gledaocima uvid u različite aspekte pravosudnog sistema dok se istraga odvija.

Pickbox

U drugoj polovini mjeseca, 19. januara, na Pickbox NOW dolazi drama Doktorska greška (Malpractice), priča o cijenjenoj doktorici Lucindi Edwards koja se suočava s istragom nakon gubitka pacijentice zbog predoziranja. Kompleksna istraga otkriva njeno pravo lice, istražujući duboke slojeve života u bolnici.

Pickbox

Neočekivani biseri evropske produkcije

Pročitaj
nova muzika

Od 8. januara biće dostupan za streamanje triler Nisam anđeo (No Angel) koji kao i svaka dobra tinejdžerska drama ima omiljenu i modno osviještenu srednjoškolku s mračnom tajnom koja isplivava na vidjelo. Postavlja se pitanje: može li se neko uistinu promijeniti?

Pickbox

Nezaobilazna poljska serija Žene ubice (Murderesses) stiže 12. januara te prati mladu i ambicioznu policajku dok traga za nestalim ocem, no njena istraga dolazi u opasnost kada započinje neočekivanu vezu.

Pickbox

Kraj mjeseca otkriva mračne tajne tužiteljice Jane Berzelius nakon ubistva švedskog službenika za migracije u drami Jana: Doživotno obilježena (Jana Marked For Life) koja dolazi 22. januara na Pickbox NOW.

Pickbox

Januar na Pickbox NOW donosi mnoštvo novih naslova uz novu Smart TV aplikaciju. Redizajnirana aplikacija olakšava pronalazak novih serija uz trailere koji su odmah dostupni.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum