Trenutno čitaš
Nove serije na Pickbox TV koje ne želiš propustiti

Nove serije na Pickbox TV koje ne želiš propustiti

Već provjereno, televizijski kanal Pickbox TV pruža zabavu cijelu porodicu, a ni avgust nije izuzetak. Uz dvije nove serije i povratak kultnog klasika, vruće ljeto postaće za nekoliko stepeni ugodnije!

 Upoznajte životni stil surfera

Pickbox

U središtu serije Surferi (Barons) nalaze se životne priče Snappera Webstera (Ben O’Toole) i Billa Trottera Dwyera (Sean Keenan), dvojice nerazdvojnih prijatelja i velikih ljubitelja surfanja kojima preduzetničkog duha nikako ne manjka. Upravo će ambicioznost biti glavni uzrok razdora njihovog prijateljstva i rivalstva. S druge strane, glavne protagoniste prati i posebna kreativnost koja će dovesti do stvaranja višemilionskih surferskih brendova Bare Feet i LightWave, odnosno fikcionalnih, stvarnih brendova kao što su Quiksilver i Rip Curl.

Smještena u izmišljeni obalni gradić Woogongu u Novom Južnom Walesu, radnja je fokusirana na prikaz surferske kulture i životnog stila, dok se istovremeno prikazuje i društveno-politički kontekst sedamdesetih godina prošlog vijeka. Serija istražuje nekadašnji australijski Zeitgeist, od hipi pokreta i Vijetnamskog rata sve do tada gorućeg pitanja položaja Aboridžina te problematike ženskih prava što dodatno obogaćuje iskustvo gledanja.

Seriju se prikazuje od ponedjeljka do četvrtka večernjem terminu.

Kako se boriti protiv zla?

Pickbox

Pitanja koja serija Kralj (The King) želi postaviti su: može li se i treba li uopšte pregovarati sa zlom? Koliko se daleko u tome može ići? Ovo je element priče koji je inspirirao Lucu Zingarettija, poznatog italijanskog glumca, na ideju za prvu italijansku zatvorsku seriju.

Bruno Testori (Zingaretti) šef je kaznionice koji ličnu ideju pravde primjenjuje u svom zatvoru, dok je izvan njega njegov život daleko od uređenog. Zatvor, koji se nalazi u neodređenoj italijanskoj pograničnoj zoni koja nije podvrgnuta italijanskom zakonu, prepun je tvrdokornih kriminalaca raznih vrsta. Kada njegovo kraljevstvo neočekivano dođe pod prijetnju, on se nađe u najtežem ratu u svom životu.

Seriju možeš pratiti od ponedjeljka do četvrtka u večernjem terminu.

Povratak Herculea Poirota

Pročitaj
sea star

Pickbox

Kultna britanska spisateljka kriminalističkih romana Agatha Christie tokom svoje duge i plodne spisateljske karijere napisala je desetine romana i kratkih priča, koji nas nisu prestali zabavljati sve do današnjih dana.

Uprkos velikom broju likova poteklih iz njenog i više nego vještog pera, uz Agathu Christie posebno vezujemo jednog od njih, katkad pomalo i smiješnog, ali zato uvijek besprijekorno dotjeranoga gospodina belgijskog porijekla, prvoklasnog intelekta i veličanstvenih brkova. Čuveni Hercule Poirot najpoznatiji je detektiv na svijetu, a njegove istrage zločina pratile su generacije zaljubljenika u misterije, i to od 1989. godine kada je prikazana prva epizoda.

Legendarna britanska kriminalistička drama Poirot (Agatha Christie’s Poirot) vraća se na Pickbox TV, od ponedjeljka do petka u 21h.

Nove serije, ali i mnoštvo drugog sadržaja pogledajte na Pickbox TV kanalu!

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum