Trenutno čitaš
Nove premijere serija dostupne na Sky Showtime ovog ljeta

Nove premijere serija dostupne na Sky Showtime ovog ljeta

Banja Luka Fest - Bijelo dugme
Banja Luka Fest - Bijelo dugme

SkyShowtime pruža najbolju zabavu i razonodu najvećih svjetskih filmskih studija i pripovjedača. Prikazujući na hiljade sati zabave i razonode vrhunskog kvaliteta za cijelu porodicu, ovaj servis je postao dom široke ponude najiščekivanijih serija i filmova na svijetu. Izdvojili smo premijere serija koje možeš gledati na ovoj platformi.

Django

Djelimično zasnovana na kultnom filmu Sergia Corbuccija, serija Django pripovjeda priču o čovjeku koji traži osvetu, a na kraju se izbori za nešto mnogo veće. Teksas, krajem 19. vijeka: Django stiže u opustošeni grad na dnu kratera: Novi Babilon. Django je u potrazi za ubicama svoje porodice, ali u gradu saznaje da je njegova kćerka Sarah preživjela pokolj i da tamo živi. Sarah sada ima dvadeset godina i sprema se udati za Johna Ellisa koji je osnivač grada Novi Babilon, a što je još važnije, ne želi da vjenčanju prisustvuje i Django. Django se ne predaje i učiniće sve što je potrebno da kod svoje kćerke dobije drugu šansu. Međutim, Django, Sarah i John su zapetljani u mrežu mračnih tajni kojima je suđeno da ponovo isplivaju na površinu.

Ekskluzivno dostupna prva epizoda na Sky Showtime 3. jula, uz novu epizodu svake sedmice.

Juan Carlos: Downfall of The King

Juan Carlos I od Španije, kralj ove zemlje sve do abdikacije 2014. godine, trebalo je da uđe u istorijske anale kao heroj, ali čitava se decenija skandala odrazila na njegovu reputaciju – kao i na budućnost ove monarhije. Od toga da je slučajno ustrijelio svog brata, do pranja novca i korupcije, sve će se detaljno prečešljati u ovoj moćnoj dokumentarnoj seriji. Uz ekskluzivni pristup kraljevim najbližim pouzdanicima, uključujući bombastične intervjue s njegovom dugogodišnjom ljubavnicom Corinnom Zu Sayn-Wittgenstein, ovo je ultimativna priča o vrlo javnoj propasti jedne moćne javne ličnosti.

Ekskluzivno dostupna prva epizoda na Sky Showtime 3. jula, uz novu epizodu svake sedmice.

Ghosts of Beirut

Dina Shihabi as Lena in GHOSTS OF BEIRUT, “Emergence”. Photo Credit: Sifeddine Elamine/SHOWTIME.

Ghosts Of Beirut otkriva porijeklo 21-godišnjeg Mughniyeha (takođe poznatog i kao The Ghost) koji je izronio iz tame i postao odgovoran za više smrtnih slučajeva u Americi nego bilo koja druga osoba prije 11. septembra 2001. Ispričana iz američke, izraelske i libanonske perspektive, serija prati Mughniyehovo porijeklo iz šiitskih sirotinjskih četvrti južnog dijela Bejruta pa sve do njegovog osmišljavanja koncepta bombaša samoubica, smrtonosne taktike koja je dovela do njegovog strelovitog uspona kao najopasnijeg teroriste na svijetu. Ova dramska serija je zasnovana na opsežnom istraživanju događaja koji se još uvijek drže povjerljivim, a prati događaje kroz više decenija, isprepletena originalnim snimcima intervjua iz prve ruke s istaknutim zvaničnicima CIA-e i Mossada, povezujući previranja u Bejrutu 1980-ih sa špijunskim igrama Bliskog istoka u skorije vrijeme.

Ekskluzivno dostupna prva epizoda na Sky Showtime 3. jula, uz novu epizodu svake sedmice.

 The Sleepers

The Sleepers je špijunska drama čija se radnja odvija krajem 1989. godine, u vrijeme raspada Sovjetskog carstva. U žaru Baršunaste revolucije, koja je označila kraj 40-godišnje nadmoći Moskve, jedna obična žena biva uhvaćena između dva svijeta, od kojih je jedan Državna bezbjednost, a drugi svijet disidenata. Ona postepeno biva primorana da razotkrije neočekivane tajne koje skrivaju obje strane.

Ekskluzivno dostupna prva epizoda na Sky Showtime 10. jula.

Pročitaj
dokumentarni filmovi

Bupkis

Bupkis je nova humoristička serija koja prati Petea Davidsona (The King of Staten Island, Saturday Night Live) dok pokušava da nekako prođe kroz jedinstvenu porodičnu dinamiku i sve složenosti slave kako bi uspio da ostvari smislenu vezu. U ovoj sirovoj, poluautobiografskoj seriji koja spaja stvarnost i apsurd kako bi se na najbolji način predstavilo šta znači biti Pete Davidson, u glavnim ulogama su Davidson, Edie Falco (The Sopranos, Nurse Jackie) i Joe Pesci (Goodfellas, The Irishman), skupa sa zvjezdanom sporednom glumačkom ekipom. Dobro došli u Bupkis.

Ekskluzivno dostupna prva epizoda na Sky Showtime 4. avgusta.

Tuff Money

Tuff Money prati situaciju koja izmiče kontroli u kojoj se nađu dvojica tehničara iz sektora za javne radove. Razočarani jer su u baru u kom su planirali da gledaju fudbalsku utakmicu dobili najgora mjesta, Doru i Ionel se krenu šaliti o tome kako će izvesti pljačku banke, obogatiti se i nikad više neće morati da budu na dnu hijerarhije. Kada njihov razgovor načuje vlasnik bara sumnjivog karaktera, ono što je počelo kao šala zaživi u stvarnosti i oni se nađu pod pritiskom da pljačku banke zaista i izvedu. Sve strane kojima se obrate za pomoć zapravo jedva čekaju da se to i desi pa da se „ogrebu” za dio novca, ostavljajući ovu dvojicu zlosretnih heroja da s mukom dovode u ravnotežu moralnost nasuprot želji da sačuvaju goli život.

Ekskluzivno dostupna prva epizoda na Sky Showtime 4. avgusta.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum