Trenutno čitaš
Nova serija “Turist” dostupna na HBO Max platformi

Nova serija “Turist” dostupna na HBO Max platformi

Ana Ivanović Natural Performance
Ana Ivanović Natural Performance

Nova serija “Turist“ (The Tourist), s Jamiejem Dornanom u glavnoj ulozi, dostupna je na HBO Max streaming platformi, a u ponudi je svih šest epizoda prve sezone. “Turist“ je misteriozni triler pun šokantnih, smiješnih i brutalnih obrata.

The Tourist

Jamie Dornan glumi Britanca koji se nađe u užarenom središtu australijskog zaleđa gdje ga kamion cisterne progoni i pokušava otjerati s ceste. Odvija se epska potjera mačke i miša te se čovjek kasnije budi u bolnici, povrijeđen, ali nekako živ – osim što nema pojma ko je on. Uz nemilosrdne likove iz njegove prošlosti koji ga progone, potraga za odgovorima vodi ga kroz veliku i nemilosrdnu divljinu.

Pored Jamieja Dornana, u seriji glume Danielle Macdonald, Shalom Brune-Franklin, Damon Herriman, Alex Dimitriades, Ólafur Darri Ólafsson i Kamil Ellis. Seriju su napisali nagrađivani scenaristi Harry i Jack Williams, ujedno i izvršni producenti uz Christophera Airda i Tommyja Bulfina. Producentica je Lisa Scott, a izvršni producent i reditelj je Chris Sweeney.

Pročitaj

 

© 2023 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum