Trenutno čitaš
Nova serija “Turist” dostupna na HBO Max platformi

Nova serija “Turist” dostupna na HBO Max platformi

L'Occitane
L'Occitane

Nova serija “Turist“ (The Tourist), s Jamiejem Dornanom u glavnoj ulozi, dostupna je na HBO Max streaming platformi, a u ponudi je svih šest epizoda prve sezone. “Turist“ je misteriozni triler pun šokantnih, smiješnih i brutalnih obrata.

The Tourist

Jamie Dornan glumi Britanca koji se nađe u užarenom središtu australijskog zaleđa gdje ga kamion cisterne progoni i pokušava otjerati s ceste. Odvija se epska potjera mačke i miša te se čovjek kasnije budi u bolnici, povrijeđen, ali nekako živ – osim što nema pojma ko je on. Uz nemilosrdne likove iz njegove prošlosti koji ga progone, potraga za odgovorima vodi ga kroz veliku i nemilosrdnu divljinu.

Pored Jamieja Dornana, u seriji glume Danielle Macdonald, Shalom Brune-Franklin, Damon Herriman, Alex Dimitriades, Ólafur Darri Ólafsson i Kamil Ellis. Seriju su napisali nagrađivani scenaristi Harry i Jack Williams, ujedno i izvršni producenti uz Christophera Airda i Tommyja Bulfina. Producentica je Lisa Scott, a izvršni producent i reditelj je Chris Sweeney.

Pročitaj

 

© 2022 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum