Trenutno čitaš
Nova Netflix izdanja: Najbolje serije i filmovi za gledanje u januaru

Nova Netflix izdanja: Najbolje serije i filmovi za gledanje u januaru

serije

Netflix lista za januar je puna prepoznatljivih naslova. Međutim, pravi showstopperi su svi novi originalni naslovi – poput Good grief  i Griselda, a tu je i nekoliko serija koje se vraćaju za nove sezone.

Good Grief (5. jnauar)

Rediteljski debi Dana Levyja (Schitt’s Creek), koji prati umjetnika koji tuguje zbog gubitka svog muža. Kako bi se izborio sa tugom, vodi svoja dva najbolja prijatelja u Pariz na putovanje koje se događa jednom u životu.

Lift (12.januar)

Najnoviji film Kevina Harta o pljački aviona. U središtu priče je Cyrus Whitaker (Hart), vođa međunarodnog tima za pljačku koji biva angažovan da ukrade 500 miliona dolara u zlatu iz putničkog aviona prije nego što bogatstvo završi u pogrešnim rukama.

Love on the Spectrum, druga sezona (19. januar)

U drugoj sezoni serije Love on the Spectrum, pored omiljenih likova koji se vraćaju, dokumentarni serijal takođe prati živote novih kandidata sa autizmom dok traže “nešto za što se svi nadamo da ćemo pronaći, ljubav”.

Pročitaj
Nova muzika

Kada producent i kreator serije Cian O’Cleary pita: „Šta mislite da je ljubav?”, novo lice odgovara: „Ljubav je bodež, lepa stvar. Stvar koja očarava, ali i boli.”

Griselda (25. januar)

Ako voliš Sofiju Vergaru, moraš pogledati njenu potpuno novu seriju, Griselda. Serija je inspirisana životnom pričom narko-šefice Griselde Blanco, zato se pripremi za mnoštvo akcije.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum