Trenutno čitaš
Nova muzika za prvu sedmicu maja mjeseca!

Nova muzika za prvu sedmicu maja mjeseca!

Vrijeme je za muzičke novitete, koje i ove sedmice predstavlja Mascom records, te smo sigurni da ćemo uživati u novom zvuku i da će neki od novih singlova postati veliki hitovi.

AVA MAX  – Maybe You’re The Problem

Sada je izvjesno da Ava Max priprema novi album. Na talasu hit singla „The Motto“ (Tiësto) u kom je glavni vokal i nakon prošlogodišnjeg hita „Every Time I Cry“, Ava je upravo objavila pesmu „Maybe You’re The Problem“ inspirisanu elektro pop hitovima osamdesetih.

AUDIOSOULZ – Oh! My Mind

Poljski dens dvojac Audiosoulz je dobro poznat publici širom regiona. U susret nastupima na ljetnjim festivalima objavljuju novi singl „Oh! My Mind“. Ljubitelji EDM zvuka su oduševljeni!

EYESBURN – Shine (reizdanje 2022)

Četvrti studijski album grupe Eyesburn „Solid“ je originalno objavljen 2003. godine i predstavlja bend u jednom od vrhunaca u stvaralačkom i sviračkom smislu. Album „Solid“ je od 29. aprila po prvi put dostupan u remasterovanoj verziji na svim strirming servisima.

Pročitaj

ERIC CLAPTON – Have You Ever Loved a Woman (Live at the Fillmore, San Francisco, 1994)

Claptonov koncert zabilježen u sali „Fillmore“ u San Francisku 1994. godine je remasterovan i biće reizdat na viilu, CD-u i DVD-u krajem juna. Ovo veoma posebno izdanje najavljuje upravo snimak pesme „Have You Ever Loved a Woman“.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum