Trenutno čitaš
Nova muzika za prvi proljećni ponedjeljak!

Nova muzika za prvi proljećni ponedjeljak!

Prvi proljećni ponedjeljak ove godine je rezervisan za novu muziku. Evo šta ćemo slušati u narednim mjesecima. Strimovanje i uživanje u muzici može da počne!

JOEL CORRY x DAVID GUETTA x BRYSON TILLER – What Would You Do?

Engleski DJ Joel Corry je objavio novu pjesmu „What Would You Do?“. Prethodnim singlom „Bed“ Joel je sakupio pola milijarde strimova na servisima u cijelom svijetu a ove godine će biti jedan od rezident disk džokeja u novoj sezoni kluba Ibiza Rocks. Pjesmu „What Would You Do?“ uradio je zajedno sa No.1 DJ/producentom Davidom Guettom i američkim reperom i pjevačem Brysonom Tillerom.

TONES AND I – Eye’s Don’t Lie

Australijska kantautorka Tones And I se vratila. Podsjećamo da je njen singl „Dance The Monkey“ osvojio svjetske top liste i zauzeo treće mjesto najstrimovanijih pjesama na platformi Topsify što autorku u tom smislu čini najuspješnijim ženskim izvođačem. Nova pjesma „Eye’s Don’t Lie“ govori o osjećaju slobode nakon toksične veze. Tones And I je promijenila imidž ali prilično i svoj muzički izraz.

WEEZER – A Little Bit of Love

Nakon što je prošle godine impresionirao ljubitelje rok i hard rok muzike albumom „Van Weezer“, američki bend Weezer je odlučio da početkom svake sezone objavi jedan EP. Prvi u nizu je je prolećni, adekvatnog naziva „Spring“, sa kog dolazi singl „A Little Bit of Love“.

CHARLI XCX – Every Rule

Nakon četiri uspješna singla „Good Ones“, „New Shapes“ (feat. Christine and the Queens and Caroline Polachek), „Beg for You“ (feat. Rina Sawayama) i „Baby“, Charli XCX je objavlila dugo očekivani album „Crash“. Muzika i produkcija su inspirisani muzikom od osamdesetih i devedesetih prošlog vijeka pa do dvehiljaditih. Samim tim ovaj crossover žanrova odiše synth-pop, dance-pop i power-pop zvucima.

Pročitaj

MINELLI – MMM

Još jedna rumunska pop pjevačica koja osvaja čitavu Evropu je Minelli. Obratite pažnju na njen treći singl pod nazivom „MMM“.

MUSE – Compliance

Publika je sa velikim oduševljenjem dočekala povratak grupe Muse singlom „Won’t Stand Down“. Album „Will of the People“ najavljuju još jednom novom pjesmom „Compliance“. Pjesma ima sve predispozicije za ozbiljan radijski hit. Budući album biće objavljen krajem avgusta.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum