Trenutno čitaš
Nova muzika protiv oblačnog vremena!

Nova muzika protiv oblačnog vremena!

L'Occitane
L'Occitane

I ove sedmice ti donosimo pjesme koje predstavljaju odraz interesovanja lokalnog tržišta i reflektuju njihov uspjeh na svjetskim platformama za strimovanje muzike i na relevantnim top listama. Uživaj u novoj muzici tokom čitave sedmice!

ROXEN & SELIN – Enemies

 

Dvije trenutno najatraktivnije evropske pop pjevačice, Roxen iz Rumunije i Selin iz Turske, u zajedničkom zaraznom radijskom singlu „Enemies”. Trenutno su obje u fokusu evropske muzičke javnosti.

SOLOMON – Listen Up

 

Solomon je upravo objavio singl „Listen Up” koji je postao viralan na platformi TikTok sa više od deset miliona pregleda, petnaest hiljada korisnika sačuvalo je pjesmu unaprijed u svojoj datoteci a singl je već sakupio preko trideset miliona strimova ukupno.

DON TOLIVER – Do It Right

 

Američki reper, autor i pjevač Don Toliver, proslavio se debitantskim albumom „Heaven Or Hell” (2019) sa kog je singl „No Idea” bio veoma uspješan i na ovim prostorima što se striming servisa tiče. Pjesma „Do It Right” najavljuje treći studijski album.

MASTER KG feat. JOEBOY – Laleyi

 

Prisjetimo se singla „Jerusalema” tanzanijskog producenta i izvođača Master KG-a. Nakon tri godine od svjetskog uspjeha pomenute pjesme, Master KG objavljuje novu pjesmu pod nazivom „Laleyi”.

RODDY RICCH feat. LIL DURK – Twin

Pročitaj

 

Vlasnik ultimativnog rep singla u posljednjih pet godina „The Box”, sa izuzetno hvaljenog albuma „Please Excuse Me for Being Antisocial” (2019), predstavlja treće mixtape izdanje „Feed Tha Streets III”.

KELLY CLARKSON & LORNA COURTNEY – Since U Been Gone (Juliet’s Version)

 

Pjesma koja otvara novi brodvejski mjuzikl „& Juliet” je verzija stare pjesme „Since U Been Gone”. Kelly Clarkson je za potrebe pomenute predstave numeru snimila zajedno sa Lornom Courtney koja igra glavnu žensku ulogu.

 

 

© 2022 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum