Trenutno čitaš
Nova muzika ponedjeljkom!

Nova muzika ponedjeljkom!

Nova muzika ponedjeljkom je stvar zahvaljujući kojoj razigrano i energično počinjemo svaku radnu sedmicu. I ovaj put nam Mascom records predstavlja nove hitove, ali i one stare u potpuno drugačijem ruhu koji će garantovano dospijeti u sam vrh svjetskih top lista. 

FRED AGAIN.. – Delilah (pull me out of this)

Engleski multitalentovani autor i producent Fred John Philip Gibson predstavlja se pseudonimom Fred Again.. Treći studijski album „Actual Life 3“ izlazi krajem ove nedjelje, a najavljuje ga singl „Delilah (pull me out of this)“.

ROBIN SCHULZ & TOM WALKER – Sun Will Shine (James Carter Remix)

Dio liste u rubrici “Nova muzika ponedjeljkom” je i singl „Sun Will Shine“ koji predstavljamo u novom remiksu londonskog house DJ/producenta Jamesa Cartera.

CLEAN BANDIT & ELLY DUHE – Don’t Leave Me Lonely

Bend Clean Bandit je započeo novu fazu u svom radu u okviru koje sarađuje sa mladim i talentovanim autorima kao što je američka pjevačica Elly Duhe koja gostuje u aktuelnom singlu “Don’t Leave Me Lonely”.

JOEL CORRY & TOM GRENNAN – Lionheart (Fearless)

Nakon uspješnog singla „History“ Joel Corry je objavio novi singl Lionheart u kom gostuje britanski pjevač i autor Tom Grennan.

Pročitaj

OUT OF ORDER feat. RUSSELL ZUMA & COCOSA – Inkululeko

Out Of Order je novi lejbl koji tretira istinski house zvuk, a pjesma „Inkululeko“ je prvo izdanje za ovaj lejbli čija su buduća izdanja namijenjena istinskim zaljubljenicima u klubski zvuk.

 

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum