Ultra Popularno

Nova muzika ponedjeljkom!

Ovog ponedjeljka odabrali smo za tebe 5 muzičkih noviteta. Nove singlove imaju Sia, Anne-Marie, Ashnikko, Death Cab For Cutie u zanimljivoj obradi hita Waterfalls i boy band Why Don’t we. Uživaj!

SIA feat. BURNA BOY – Hey Boy

Dok čekamo film „Music“ sa pjesmama koje će biti objavljene na soundtracku, Sia je objavila nekoliko singlova. Poslušaj aktuelnu pjesmu „Hey Boy“ u novoj verziji u kojoj gostuje fantastični Burna Boy.

ASHNIKKO feat. KELIS – Deal With It

Ashnikko nezaustavljivo osvaja publiku zanimljivim i ponekad šokantnim nastupima i pjesmama. U novom singlu „Deal With It“ ostvarila je saradnju sa jedinstvenom Kelis koju često navodi kao svog velikog uzora.

ANNIE-MARIE x KSI x DIGITAL FARM ANIMALS – Don’t Play

Annie-Marie je trenutno jedan od mentora u novoj sezoni šou programa „The Voice UK“. Svoj album najavljuje za predstojeće ljeto. Singl „Don’t Play“ predstavlja Annie-Marie u neobičnom izdanju.

DEATH CAB FOR CUTIE – Waterfall

Bend Death Cab For Cutie važi za jedan od najuspješnijih i najkreativnijih američkih indi rok sastava. Obratite pažnju na njihovo viđenje legendarnog hita „Waterfall“ nezaboravnog R&B, soul, hip-hop trija TLC.

WHY DON’T WE – Grey

Bend Why Don’t We je konačno objavio album „The Good Times and The Bad Ones“. Ovo izdanje predstavlja pomak u žanrovskom, ali i producentskom smislu, jer su momci aktivno učestvovali i u tom dijelu rada na albumu.

 

Slični članci

12-minutnim treningom glumica Helen Mirren ostaje u formi i u 75. godini

Ultra magazin

Nova hit serija po istoimenoj kultnoj bestseller knjizi “MI DJECA S KOLODVORA ZOO”

Ultra magazin

Film koji je upravo osvojio Zlatni globus u četvrtak stiže i u naša kina!

Ultra magazin