Trenutno čitaš
Nova muzika ponedjeljkom donosi dozu svježeg zvuka

Nova muzika ponedjeljkom donosi dozu svježeg zvuka

L'Occitane
L'Occitane

Nova muzika ponedjeljkom donosi sjajne preporuke novih singlova, koji će uskoro postati nezaobilazni na radijskim listama. Oni bolje kotirani će sigurno postati ili su već postali viralni na društvenim mrežama. Spremi se za novu dozu svježeg zvuka, koji predstavljamo u saradnji sa Mascom Records. 

TIËSTO – All Nighter

Tiësto važi za jednog od najpopularnijih disk džokeja i producenata na svijetu. Seriji veoma uspješnih singlova kao što su „The Business“, „The Motto“ i „Hot In It“ Tiesto pridružuje novu pjesmu „All Nighter“. Album „Drive“ biće objavljen narednog mjeseca.

GAYLE – everybody hates me

Gayle će novi singl prvi put izvesti na otvaranju turneje Taylor Swift. Pjesma je nastala u trenutku kada je Gayle izgubila samopouzdanje, misleći da nije dovoljno poštovana i da za sve što uradi dobija isključivo loše kritike.

ANNE-MARIE feat. MINNIE – Expectations

Pročitaj

Anne-Marie je zajedno sa MINNIE, K-Pop zvijezdom iz benda (G)I-DLE, objavila singl „Expectations“. Anne je bila inspirisana situacijom u kojoj partner „sagori“ u velikim očekivanjima.

JOEL CORRY x RON CARROLL – Nikes

Joel Corry je obradio klupski klasik Rona Carrola „The Nike Song“. Pjesma sada urađena u tech house maniru i objavljena pod okriljem prestižne dens izdavačke kuće Spinnin’ Records.

© 2022 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum