Trenutno čitaš
Lady Gaga je bez šminke izvela svoj emotivni nastup na dodjeli Oskara

Lady Gaga je bez šminke izvela svoj emotivni nastup na dodjeli Oskara

She was born this way. Lady Gaga je potpuno promijenila svoj izgled sa dodjele Oskara prije nego što je izašla na scenu kako bi otpjevala skraćenu verziju pjesme “Hold My Hand” iz filma “Top Gun: Maverick”.

Pjevačica je za nastup skinula šminku, dramatični smoky eye i crveni karmin koji je nosila na crvenom tepihu, kako bi otkrila kožu. Svoju kosu zadržala je u istoj jednostavnoj francuskoj pletenici koju je nosila na crvenom tepihu.

Getty / Kevin Winter

Gaga je odvojila trenutak da se obrati publici i objasni pravo značenje pjesme prije nego što je počela pjevati. “Za mene je to duboko lično i mislim da smo svi potrebni jedni drugima. Treba nam puno ljubavi da hodamo kroz ovaj život”, rekla je, sedeći pored klavira pri prigušenom osvjetljenju, a kamera je blisko zumirala njenu golu kožu. “Svima nam je ponekad potreban heroj. Heroji su svuda oko nas na skromnim mjestima. Ali možda ćete otkriti da sami možete biti heroj čak i ako se iznutra osjećate slomljeno.”

Ranije te večeri, Gaga je crvenim tepihom prošetala u prozirnoj Versace haljini, koju je kasnije za svoj nastup zamijenila za jednostavnu crnu majicu, poderane farmerke i Converse patike. Gagin ranjivi trenutak bez šminke bio je savršen način da zadrži fokus na svojoj muzici, dajući gledaocima autentičan izgled iza svog sjaja i glamura.

Pročitaj

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum