Trenutno čitaš
Nova muzika ponedjeljkom!

Nova muzika ponedjeljkom!

I ovog ponedjeljka vrijeme je za novitete! Mascom records predstavlja dobar zvuk koji uskoro očekujemo u samom vrhu top ljestvica, a sigurni smo da će neki od ovih hitova zauzeti prvo mjesto i na tvojoj playlisti.

ORCHESTRA KAMCHIA – Vasko Zabata Kombayna Song (Club Mix)

Pjesma koja je preplavila TikTok, u trendingu širom Evrope konačno je dobila svoju klubsku verziju. Svi ljubitelji plesnog EDM zvuka biće oduševljeni ovom verzijom „Vaska Zabate“.

CHARLIE PUTH – Loser

Fantastičnim singlovima „Light Switch“, „Smells Like Me“, „I Don’t Think That I Like Her“, „That’s Hilarious“, a prije svega saradnjom sa K-pop ikonom Jungom Kookom (BTS) u pjesmi „Left and Right“, Charlie je nagovijestio vrlo zanimljiv sadržaj budućeg izdanja koje je upravo objavljeno. Ništa drugačije nije ni sa pjesmom „Loser“ koja je na must listen listi nove muzike ponedjeljkom.

TIËSTO & BLACK EYED PEAS – Pump It Louder

Tiësto je riješio da osvježi dobro poznati hit grupe Black Eyed Peas i pokloni ljubiteljima takozvani „fan single“ pjesme koja u ovoj verziji “eksplodira” tokom Tiëstovih nastupa.

GAYLE – snow angels

„Ova pjesma govori o ignorisanju stresa, kompleksnosti života i prepuštanju zabavi, žurkama i druženju sa prijateljima,“ izjavila je Gayle povodom objavljivanja singla „snow angels“ sa novog EP-ja „a study of the human experience volume two“.

LF SYSTEM – Hungry For Love

Novim singlom „Hungry For Love“ DJ/producentski duo LF System nastavlja sa plasiranjem atraktivnih dens singlova baziranih na house, fank i disko zvuku.

MAISIE PETERS – Not Another Rockstar

Pročitaj
netflix serije

Singlom „Not Another Rockstar“ kantautorka Maisie Peters zaokružuje 2022. godinu što se izdanja tiče. U predstojećem periodu fokusiraće se na nastupe u manjim dvoranama, a pridružiće se Edu Sheeranu na svjetskoj turneji i to na koncertima u Australiji i Aziji, tokom februara naredne godine.

NESSA BARRETT – tired of california

U susret albumu „young forever“ Nessa Barret objavljuje ironičnu i veoma mračnu pjesmu „tired of california“. Muzički singl je inspirisan poznatim hitom Suzanne Vega.

A BOOGIE WIT DA HOODIE feat. RODDY RICCH – B.R.O. (Better Ride Out)

Dva najuticajnija američka repera u ovom trenutku A Boogie Wit Da Hoodie i Roddy Ricch zajedno u singlu kojim Boogie najavljuje album „Me vs. Myself“.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum