Trenutno čitaš
Nova muzika ponedjeljkom!

Nova muzika ponedjeljkom!

Ana Ivanović Natural Performance
Ana Ivanović Natural Performance

Vrijeme je za muzičke novitete, koje i ove sedmice predstavlja Mascom records, te smo sigurno da ćemo uživati u novom zvuku i da će neki od novih singlova postati novi radijski hitovi.

MINELLI – Confused

Svojim hitovima „Rampampam“ i „MMM“ pjevačica rumunskog porijekla Minelli je osvojila čitavu Evropu. Oba singla su u Srbiji zauzela visoke pozicije što se tiče radio emitovanja, preuzimanja i preslušavanja na striming servisima. Minelli objavljuje novu pjesmu pod nazivom „Confused“.

CLEAN BANDIT feat. FRENCH THE KUD & REMA – Sad Girls

Nakon duže pauze engleski elektro pop trio Clean Bandit se vratio novom, odličnom pjesmom „Sad Girls“ u kojoj gostuje britanski reper French The Kid i nigerijski umjetnik Rema.

JUBËL feat. NOA KIREL – Lucky

Švedski elektro-pop-dens duo je upravo objavio singl „Lucky“ u kom gostuje izraelska pop zvijezda Noa Kirel. Pred njom je svakako odlična karijera a što se dua Jubël tiče tokom predstojeće sezone imaju zakazane klupske nastupe širom regiona.

KELLY CLARKSON AND DOLLY PARTON – 9 to 5 (From the ‘Still working 9 to 5’ documentary)

Pročitaj

Ova verzija legendarne pjesme Dolly Parton je dio dokumentarnog filma koji prati okolnosti i snimanje čuvenog filma „9 to 5“ iz 1980. godine. U njemu učestvuju: Dolly Parton, Jane Fonda, Lily Tomlin, Dabney Coleman i Rita Moreno. Ovo je veoma nadahnuta reinterpretacija ove sjajne pjesme.

NESSA BARRETT – madhouse

Nakon singla „die first“ social media influenserka Nessa Barrett je objavila još jednu novu pjesmu „madhouse“ u susret debitantskom albumu „young forever“ koji će biti objavljen sredinom oktobra.

 

© 2023 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum