Trenutno čitaš
Nova muzika ponedjeljkom!

Nova muzika ponedjeljkom!

ispraćamo novembar novom muzikom
L'Occitane
L'Occitane

I ovog ponedjeljka vrijeme je za novitete! Mascom records predstavlja dobar zvuk koji uskoro očekujemo u samom vrhu top ljestvica, a sigurni smo da će neki od ovih hitova zauzeti prvo mjesto i na tvojoj playlisti.

AVA MAX – Diamonds & Dancefloors (album)

Novi album Ave Max “Diamonds & Dancefloors” je upravo objavljen i predstavlja izdanje sa intimnijim pjesmama koje su inspirisane ljubavnim iskustvima autorke.

ROXEN & SELIN – Enemies (Tom Martin Remix)

Saradnja Roxen i Selin u pjesmi “Enemies” je sada dobila novo viđenje kroz remiks koji je uradio višegodišnji saradnik Davida Guette, producent Tom Martin.

KSI feat. OLIVER TREE – Voices

Duhoviti i otkačeno – Oliver Tree je uvukao u svoj svet repera KSI-ja režirajući video za KSI-jev novi singl „Voices“. Ova pesma će definitivno obeležiti predstojeću sezonu.

CORDAE feat. ANDERSON. PAAK – Two Tens

Dvojica hiphopera su udružili snage u stvaranju zavoldjivog singla “Two Tens” koji predstavlja novi Cordaeov mixtape.

Pročitaj

LUCAS & STEVE, YVES V feat. XORO – After Midnight

Iz kuhinje najuticajnijeg evropskog EDM lejbla Spinnin’ Records, dolazi ovaj sajani party banger. Lucas & Steve su dobro poznati klubskoj publici singlovima “Perfect” i “I Want It All”.

AYA NAKAMURA – T’as Peur

Uz singlove “SMS” i “Baby” novi album “DNK” je jedan od najočekivanijih afro-caribian-pop albuma na početku 2023. Aya Nakamura će ovim izdanjem zasigurno osvojiti publiku i van okvira žanra.

© 2022 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum