Trenutno čitaš
Nova muzika: Šta ove sedmice ide na repeat?

Nova muzika: Šta ove sedmice ide na repeat?

nova muzika

Vrijeme je za novu dozu dobrog zvuka. Nova muzika koja je obilježila kraj ovog mjeseca je tu, i puni nam baterije za predstojeće dane. Poslušaj i odaberi pjesme za svoju playlistu.

SIA feat. PARIS HILTON, Fame Won’t Love You

Sia sprema novi album koji izlazi 3. maja. Ovo je peta pjesma koja publiku priprema za, sada već sa puno prava možemo tvrditi, album koji će biti jedan od najvažnijih u ovoj godini. U singlu „Fame Won’t Love You“ gostuje sjajna Paris Hilton. Ovo je njena prva pop pjesma nakon debitantskog albuma iz 2006. godine.

CKAY feat. OLAMIDE, Wahala

Govoreći o inspiraciji za singl „Wahala“ CKay je rekao: „Radi se o problematičnoj seksualnoj privlačnosti. To nagovještava dinamičnu i zadivljujuću energije ove pjesme. Obećavam slušaocima impresivno slušalačko iskustvo.“

TEDDY SWIMS, The Door (radio edit)

Pjesma „The Door“ je jedna od omiljenih među fanovima Teddya Swimsa. Inače ovog petka (26.04.) Teddy će objaviti „I’ve Tried Everything But Therapy (Part 1.5)“, svojevrsnu „produženu“ verziju svog debitantskog albuma sa četiri potpuno nove pjesme. Čekamo sa nestrpljenjem.

PRISKO x TBX, Back to ’95

Predstavljamo saradnju između belgijskog izvođača Priska i producenta iz Indije koji se predstavlja pseudonimom TBx. Kroz projekat Balkan Elektro, Warner Music započinje saradnju sa uvaženom EDM lejblom Ensis Records.

 

R3HAB x JASON DERULO, Animal

„Jason i ja smo razmenjivali ideje, naprijed-nazad, nekoliko godina u potrazi za savršenim spojem. Kada mi je poslao predlog za pjesmu „Animal“ sve je došlo na svoje mjesto. Ovo je naš prvi singl nakon dva uspješna remiksa. Mislim da smo sjajno uvezali moju viziju dens muzike i Jasonovog uzbudljivog pop izvođenja,“ kazao je producent i DJ R3HAB.

Vrijeme je da napraviš svoju playlistu i uživaš u ovim hitovima i muzičkom putovanju na koje te vodimo. Za više sadržaja zaprati nas na Facebooku, Instagramu i TikToku.

Pročitaj

 

Naslovna fotografija: shestyledwhat/Instagram

 

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum