Trenutno čitaš
Nova muzika koja je obilježila početak marta

Nova muzika koja je obilježila početak marta

L'Occitane
L'Occitane

Vrijeme je za novitete! Mascom records predstavlja dobar zvuk koji uskoro očekujemo u samom vrhu top ljestvica, a sigurni smo da će neki od ovih hitova zauzeti prvo mjesto i na tvojoj playlisti.

OLIVER TREE & DAVID GUETTA – Here We Go Again

Nevjerovatna saradnja dvojice najpopularnijih izvođača u ovom trenutku. Oliver Tree je autor još jednog ekscentričnog pop hita koju je dens bitovima obojio David Guetta.

SIMPLY RED – Better With You

Legendarni britanski pop sastav Simply Red riješen je da osvježi sjećanje na svoje legendarne pjesme. U maniru nezaboravnih albuma kao što su su „A New Flame“ ili „Stars“, nastale su numere za predstojeći album koji najavljuje singl „Better With You“.

PORTUGAL. THE MAN – Dummy

Bend Portugal. The Man se vraća u velikom stilu novim singlom „Dummy“. On najavljuje album „Chris Black Changed My Life“ koji će biti objavljen početkom ljeta.

SELIN – LOVERS HURRICANE

Nakon saradnje sa Roxen u pjesmi „Enemies“, Selin objavljuje novi singl „Loves Hurricane“. Ova talentovana turska pop pjevačica zaslužuje pažnju. Nova pjesma je pravi radio favorit.

BENSON BOONE – Sugar Sweet

Pročitaj

Svi koji su izdvojili vrijeme da čuju ovog momka složni su se da je Benson upečatljiva kantaurtrska pop figura. Ovo je novi, aptempo, singl „Sugar Sweet“.

ASHNIKKO – Worms

Ashnikko je predstavnica alternativne rep scene a podjednako je dobra pjevačica. „Worms“ je drugi singl sa debitantskog albuma „’WEEDKILLER“ koji je objavljen prošlog petka.

BRAVE – Memories

Uvaženi poljski producent Brave je pravi virtuoz kada je u pitanju EDM muzika. Nakon nekoliko uspješnih saradnju Brave je objavio svoj prvi solo singl „Memories“, inspirisan muzikom osamdesetih.

© 2022 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum