Trenutno čitaš
Nova muzika koja je obilježila početak marta!

Nova muzika koja je obilježila početak marta!

nova muzika

Bitno je svaki dan, a i mjesec započeti kako treba, a mi volimo da sve počnemo uz dobru muziku i ples. Novi hitovi su tu, a sigurni smo da će neki od njih zauzeti primarno mjesto na tvojoj playlisti.

TWENTY ONE PILOTS – Overcompensate

Nick Thomas i Chris Salih (Twenty One Pilots) potpisuju i produkciju povratničkog singla „Overcompensate”. Sedmi studijski album „Clancy“ biće objavljen u maju i dio je serije konceptualnih albuma i priče o izmišljenom svijetu Trench.

FRED AGAIN.. feat. LIL YACHTY – stayinit

Jedan od najtraženijih elektro dance umjetnika današnjice Fred Agin.. je objavio novi singl sa mladim reperom Lil Yachtyjem. Pjesmu prati zanimljiv video spot u kojem je zabilježen momenat kada Yachty prvi put sluša ovu pjesmu u klubu.

GALANTIS x DAVID GUETTA x 5 SECONDS OF SUMMER – Lighter

Galantis su udružili snage sa Davidom Guettom i 5 Seconds Of Summer u novom singlu „Lighter“. „Ovo je pjesma koja vraća osmjeh i namijenjena je svijetu koji je postao težak poput kamena“, izjavili su Galantis.

CARDI B – Like What (Freestyle)

Za potrebe novog singla Cardi je iskoristila sempl iz pjesme Missy Elliot „‘She’s A B**ch“. Singl „Like What (Freestyle)“ prati atraktivan high-fashion vizual. Podsjećamo da je saradnja sa Megan Thee Stallion u prethodnom singlu „Bongos“ sakupio ukupola preko 49 miliona pregleda.

RICO NASTY & BOYS NOIZE- Arintintin

Pred nama je veoma zanimljiva saradnja između reperke Rico Nasty i njemačkog disk džokeja Boys Noize. Rico je i na nekim prethodno objavljenim singlovima pokazivala afinitete ka dens muzici. Pjesma „Arintintin“ je najbolje što je, u tom smislu miješanja žanrova, do sada objavila.

Pročitaj
suits

CHARLI XCX- Von Dutch

Charli XCX poslednjih nedjelja zasipa fanove na svojim društvenim mrežama snimcima iz ludih noćnih provoda ali i klubskih nastupa na kojima je, između ostalog prezentovala i svoj novi singl. Hi-ENG-techno-pop pjesma „Von Dutch“ najavljuje novi album koji će se zvati „Brat“.

AIR – New Star in the Sky (demo version)

Francuski elektro pop duo Air obilježava dvadeset pet godina od originalnog objavljivanja sada već kultnog debitantskog albuma „Moon Safari“. Tim povodom album će biti reizdat sa bonusima iz tog vremena (raritetni snimci, demo verzije i uživo sešn za potrebe radija BBC).

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum