Trenutno čitaš
Nova muzika koja će nas ugrijati u hladnim danima

Nova muzika koja će nas ugrijati u hladnim danima

muzika

Vrijeme je za muzičke novitete, koje i ove sedmice predstavlja Mascom records, te smo sigurno da ćemo uživati u novom zvuku i da će neki od novih singlova postati tvoji novi omiljeni hitovi.

RUTH KOLEVA – Magic

Ovo je povratnički internacionalni singl bugarske pop zvijezde Ruth Koleve. Pjesma „Magic“ je intrigantna, zavodljiva i mistična zasnovana na novom pristupu Koleve. Singl „Magic“ žanrovski koketira sa alternativnim i indi popom.

OFENBACH – Overdrive (Midnight Mix)

Singl „Overdrive“ je trenutno među prvih deset pjesma na zvaničnim top listama većine evropskih zemalja. „Midnight Mix“ je bogatiji sintisajzerima i futurističkim pop zvukom.

BRITTNEY SPENCERI – Got Time

Obrati pažnju na Brittney Spencer nadolazeću kantri-pop zvijezdu. Njen prethodni singl „Bigger Than The Song“ se našao među najboljima u prošloj godini što se pomenutog žanra tiče. Pjesma „I Got Time“ je najavila izlazak njenog debitantskog albuma „My Stupid Life“.

ROBIN SCULZ x TOPIC feat. Oaks – One By One

Njemački DJ Robin Sculz je zajedno sa Topicom objavio eksplozivan dance singl „One By One“ u kom gostuje pjevačica Oaks. Robin je najuspješniji njemački solo artist svih vremena.

BENSON BOONE – Beautiful Things

Pročitaj

Benson je pjesmom „Beautiful Things“ tizovao fanove na TikToku od početka decembra prošle godine. Bilo je očekivano da će publika sjajno odreagovati u trenutku kada je singl konačno izašao.

JUBËL feat. KIDDO – Lie To Me

Švedski elektro pop dvojac Jubël je pjesmu „Lie To Me“ snimio sa pjevačicom KIDDO još prije nešto više od godinu dana. Ekipa je čekala pravi trenutak za njen izlazak.

ALVARO DE LUNA – Suerte

Alvaro De Luna je hvaljeni španski kantautor i pop pjevač. Singlom „Suerte“ najavljuje svoj šesti studijski album. Pjesma govori o disfunkcionalnoj emotivnoj vezi.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum