Trenutno čitaš
Nova muzika donosi dozu svježeg zvuka

Nova muzika donosi dozu svježeg zvuka

Uzbudljive vibracije nove muzike stižu nam ove sedmice iz Mascom recordsa, donoseći sa sobom pravu zvučnu eksploziju koja će zadovoljiti i najistančaniji sluh. Nova muzika istražuje različite žanrove i umjetničke izraze, pružajući slušaocima jedinstveno iskustvo uzbudljivih ritmova, emotivnih tekstova i inovativnih aranžmana, a ove sedmice posebno ističemo i muziku sa festivala u Sanremu. Pripremi se za muzičko putovanje prepuno iznenađenja. 

SIA feat. KYLIE MINOGUE – Dance Alone

Sia priprema album „Reansonable Woman“ koji će biti objavljen početkom maja mjeseca. Pjesma „Dance Alone“ je drugi singl koji najavljuje ovo izdanje. U njemu gostuje pop diva Kylie Minogue.

ANNALISA – Sinceramente

Pjevačica, muzička producentkinja i autorka Annalisa našla se na listi „Sto najuspješnijih žena u Italiji“ italijanskog izdanja magazina Forbes. Sa odličnom pjesmom „Sinceramente“ našla se među pet najboljih na ovogodišnjem festivalu Sanremo.

BOBI ANDONOV – Anymore

Bobi Andonov dolazi iz Melburna i objavio je singl „Anymore“. Pjesma podsjeća na zvuk benda Bee Gees. Bobi je definitivno autor na kog treba obratiti pažnju u budućnosti.

BLAKE SHELTON with GWEN STEFANI – Purple Irises

Blake Shelton  je objavio novi singl sa svojom suprugom Gwen Stafani. U pjesmi „Purple Irisies“ se čuju i prepoznaju uticaji oba autora. Singl predstavlja savršenu kombinaciju savremenog popa sa skrivenim elementima kantrija.

IRAMA – To No

Italijanski pjevač, reper i autor Irama svoje nastupe na Sanremu svaki put podiže nekoliko ljestvica više. Ove godine to je uspio sa pjesmom „To No“ kojom je dospio među top pet, prema glasovima publike.

GEOLIER – I P’Me Tu P’Te

Pročitaj

Osvrnućemo se na upravo završeni festival Sanremo. Jedan od finalista i drugoplasirana pjesma je „I P’Me Tu P’Te“. Mladi italijanski reper i pjevač je osvojio simpatije publike u Sanremu demonstrirajući i svoje pjevačke potencijale.

THE KOLORS – Un Ragazzo Una Ragazza

Nakon fantastičnog uspjeha pjesme „Italodico“, elektor pop trio The Kolors nastupio je na ovogodišnjem festivalu Sanremo sa još jednim zaraznim singlom. „Un Ragazzo Una Ragazza“ će definitivno osvojiti lokalne radio stanice.

JXDN – When The Music Stop

Travis Barker i Brian Lee (Post Malone, Lady Gaga, Camilla Cabello) potpisuju novi singl „When The Music Stop“ mladog teksaškog pjevača i repera koji se predstavlja pseudonimom jxdn.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum