Trenutno čitaš
Nova muzika donosi dozu svježeg zvuka

Nova muzika donosi dozu svježeg zvuka

nova muzika

Uzbudljive vibracije nove muzike stižu nam ove sedmice iz Mascom recordsa, donoseći sa sobom pravu zvučnu eksploziju koja će zadovoljiti i najistančaniji sluh. Nova muzika istražuje različite žanrove i umjetničke izraze, pružajući slušaocima jedinstveno iskustvo uzbudljivih ritmova, emotivnih tekstova i inovativnih aranžmana. Pripremi se za muzičko putovanje prepuno iznenađenja. 

ELLA HENDERSON feat. RUDIMENTAL – Alibi

Ella Henderson i Rudimental su obnovili saradnju. U novom singlu “Alibi” iskoristili su poznatu melodiju iz Cooliovog hita “Gangsta’s Paradise” (original Stevie Wonder).

ALLE FARBEN x LEWIS THOMPSON feat. MAE MULLER – Love Hurt Repeat

Njemački DJ Alle Farben je udružio snage sa britanskim artistima producentom Lewisom Thompsonom i kantautorkom Mae Muller. To je rezultiralo singlom „Love Hurt Repeat“ koji je inspirisan dens muzikom devedesetih.

THE BLACK KEYS – Beautiful People (Stay High)

Pročitaj

Dan Auerbach (gitara i vokal) i Patrick Carney (bubnjevi) su tokom dvadesetogodišnje karijere postali etablirani američki garažni, bluz, rok sastav. Izlazak dvanaestog studijskog albuma „Ohio Players“ najavljuje singl „Beautiful People (Stay High)“.

JAMES NIGHT – Nebo plače

Hrvatski artist James Night će sa pjesmom „Nebo plače“ učestvovati na ovogodišnjem festivalu Dora. Riječ je o takmičenju za hrvatskog kandidata za predstojeći Eurosong.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum