Trenutno čitaš
Nova muzika: Šta ove sedmice slušamo na repeat?

Nova muzika: Šta ove sedmice slušamo na repeat?

nova muzika

Vrijeme je za novu dozu dobrog zvuka. Nova muzika koja je obilježila ovu sedmicu je tu, i puni nam baterije za predstojeće dane. Poslušaj i odaberi pjesme za svoju playlistu.

LUKE COMBS – Ain’t No Love in Oklahoma

Za potrebe filma „Twisters“ objavljen je soundtrack. Prvi singl koji ga promoviše je kantri rok pjesma „Ain’t No Love in Oklahoma“ koju izvodi Luke Combs. Ovu odličnu pjesmu prati sjajan video  sniman na setu za film.

TONES AND I – Wonderful

Tones And I nastupa kao podizvođač na turneji pjevačice P!NK u Australiji i Novom Zelandu, tokom proljeća je očekuju koncerti u Aziji, tokom ljeta nastupa na festivalima širom Evrope a na jesen u Americi. Do tada će biti objavljen novi album koji najavljuje singl „Wonderful“.

JOSHUA BASSET – The Golden Years

Glumac, pjevač i multi instrumentalista Joshua Basset je spremio prvi album „The Golden Years“ koji će biti objavljen tokom ljeta. Naslovna pjesma nas je definitivno ostavila bez daha.

TITOM & YUPPE  FEAT. BURNA BOY & S.N.E -Tshwala Bam

Predstavljamo pjesmu „Tshwala Bam“ viralni afro-beats hit (Titom & Yuppe) u verziji koji su uradili Burna Boy & S.N.E. TikTok je preplavljen kreacijama na osnovu specifičnog plesa koji prati ovaj zarazan singl.

BEBE REXHA – Chase It (Mmm Da Da Da)

Bebe Rexha je ponovo tu! Singl „Chase It (Mmm Da Da Da)“ realizovan je uz pomoć DJ/Producenta Chrisa Lakea. Za sada je poznato da će na Bebenom budućem dance projektu jedan od gostiju biti Oliver Tree.

OMAR APOLLO – Dispose Of Me

Miljenik indi scene, neo R&B i soul pjevač i autor, Omar Apollo uskoro će izaći dugo najavljivani album „God Said No“. Nakon singla „Spite“ Omar objavljuje još jednu, novu, podjednako neodoljivu pjesmu „Dispose Of Me“.

Pročitaj
Oppenheimer

MAX BARSKIH – SLAY (Skytech Remix)

Za potrebe aktuelnog singla „Slay“ ukrajinski pop pevač Max Barskih priredio je nekoliko remiksa. Ovaj potpisuje poljski house DJ/producent Skytech.

SAWEETIE – Nani

Novi singl „Nani“, reperke Sweetie, govori o probuđenoj snazi, samopouzdanju, ljepoti, spremnošću da se stoički uhvatimo u koštac sa dnevnim obavezama i dalje budemo dobro raspoloženi.

Naslovna fotografija: gentlemendesign

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum