Trenutno čitaš
Afroditin ljetni mig suncu

Afroditin ljetni mig suncu

Afrodita
Afrodita - Ljeto
Afrodita - Ljeto

Sunce sramežljivo, ali ustrajno proviruje iza oblaka, pa je vrijeme da se pobrineš za pravilnu zaštitu kože. UV zrake naime u 80% primjera uzrokuju prerano starenje kože.

U kozmetici Afrodita glasnici su zdrave i njegovane kože, stoga su na odlično ispraćenom medijskom događaju u Carskim vinogradima Emporia predstavili svoje ovogodišnje glavne adute  za sunčane dane koji će zasigurno postati neizostavni pratitelji našeg ljeta.

Na pravom »POOL PARTY« događanju Afrodita udružila sa Almom Ras i svim prisutnim  predstavila sunčane proizvode. Uz lijepu kolekciju kupaćih kostima i ljetnih haljinica koje su nosile pozvane influenserke, SUN CARE proizvodi su bili itekako dobrodošli.

afrodita
Afrodita
afrodita
Afrodita
Afrodita

Kolekcija SUN CARE ima široki portfolio proizvoda koji pružaju visoku UVA i UVB zaštitu kože, nude brzo tamnjenje i intenzivnu obnavljajuću njegu nakon sunčanja ali su zvijezda događanja bili novi proizvodi iz profesionalne linije AFRODITA – ART OF TANNING koji na profesionalan način omogućuju najbolje postupke samo tamnjenja.

Afrodita
Afrodita

Najviše pažbje među njima dobila je izvanredna  Pjena za samotamnjenje WILD DARK koja će koži za samo nekoliko sati osigurati prekrasan, intenzivno preplanuli izgled BEZ UV zračenja, narandžastih tonova, neugodnog mirisa i mrlja na odjeći. Omogućuje najtamnije čokoladne nijanse kože u rekordnom vremenu!

Afrodita

U opuštenoj ljetnoj atmosferi s daškom mora, sunca i putovanja, zvanice su oduševile Afroditine inovacije za sunčanje pa i nova kolekcija Alme Ras. Svi oni garantovali su da će uz izvrsne proizvode kozmetike Afrodita i Alma Ras bezbrižno uživati ​​u ljetu i imati lijepo preplanulu, ali dobro zaštićenu kožu.

Pročitaj
Sienna Miller

Afroditini proizvodi dostupni su u svim bolje opremljenim trgovinama, u pjena za samotamnjenje u online trgovini.

Afrodita
Afrodita

 

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum