Trenutno čitaš
Nova muzika: Šta ove sedmice slušamo na repeat?

Nova muzika: Šta ove sedmice slušamo na repeat?

nova muzika

Vrijeme je za novu dozu dobrog zvuka. Nova muzika koja je obilježila početak ovog mjeseca je tu, i puni nam baterije za predstojeće dane. Poslušaj i odaberi pjesme za svoju playlistu.

DUA LIPA, Radical Optimism (album)

Treći studijski album Dua Lipe je konačno objavljen. U susret njegovom izlasku Lipa je nastupila na dodjelama nagrada Grammy i BRIT. Nedavno je vodila „Saturday Night Live“, album je predstavila pop-up koncertom na Times Squareu i biće headliner predstojećeg Glastonbury festivala. Za radio emitovanje preporučujemo pesmu „These Walls“.

THE KOLORS, Karma

Italijanski elektro-pop sastav The Kolors je objavio novi singl „Karma“. Riječ je o melanholičnoj novotalasnoj pjesmi koji ima vrelo upečatljiv refren. „Karma“ će izvjesno biti veliki ljetnji hit širom Evrope.

SIA, Reasonable Woman (album)

Sia je ovjavila album “Reasonable Woman”. U ovom trenutku svjetski uspjeh postiže duet sa Kylie Monogue “Dance Alone” a skrećemo pažnju na sledeću fokus traku “Immortal Queen” u kojoj je Sia ugostila legendarnu Chaka Khan.

TIËSTO with GABRY PONTE, Mockingbird

Tiësto se vratio dinamičnom, Hi-NRG EDM-u iz ultimativan hit singl „Mockingbird“. Ovo je svojevrstan omaž velikom Eminemovom hitu koji je sada dobio svoju klupsku verziju.

LEIGH-ANNE, Forbidden Fruit

Fanovi sa velikim nestrpljenjem očekuju novi EP Leigh-Anne na kom će se naći kolekcija novih pjesama. Nakon singla „No Hard Feelings“ pred nama je nova pjesma „Forbidden Fruit“.

ALEC BENJAMIN, Sacrifice Tomorrow

Ovo je peti singl i definitivno poslednji pred izlazak Alecovog novog album „12 Notes“ koji će biti objavljen u 10. maja.

Pročitaj
muzika

Vrijeme je da napravimo svoju playlistu i uživamo u ovim hitovima i muzičkom putovanju na koje te vodimo. Nova muzika svake sedmice i još sadržaja čeka te na Facebooku, Instagramu i TikToku.

 

Naslovna fotografija: allysa.larson

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum