Trenutno čitaš
Nova muzika koja je obilježila kraj januara!

Nova muzika koja je obilježila kraj januara!

nova muzika

Vrijeme je za novitete! Mascom records predstavlja dobar zvuk koji uskoro očekujemo u samom vrhu top lista, a sigurni smo da će neki od ovih hitova zauzeti prvo mjesto i na tvojoj playlisti.

TIËSTO, RUDIMENTAL & ABSLUTLEY – Waterslides

Najpoznatiji holandski producent Tiësto već neko vrijeme svoje velike festivalske bastupe završava upravo ovom pjesmom. Dokazujući fantastičnu prilagodljivost svim žanrovima savremen dens muzike Tiësto je sada objavio drum’n’bass singl zajedno sa UK garage triom Rudimental i pevačicom Absolutely.

HEIDI KLUM – Sunglasses at Night

Heidi decenijama dominira u svijetu mode i modnog biznisa. Kao veliki ljubitelj noćnog provoda i klubova Heidi je poželjela da snimi obradu čuvenog new vawe/synth pop hita Coreya Harta iz 1983. godine. Ogroman producentski doprinos ovoj verziji pjesme „Sungglasses At Night“ dao je uvaženi holandski DJ Tiësto.

ALEC BENJAMIN – Pick Me

Novi singl Aleca Benjamina je jedna od fokus pjesama sa predstojećeg studijskog albuma. „12 Notes“ će biti objavljen u maju. Do sada objavljene pjesme  „I Sent My Therapist To Therapy“ i „Different Kind Of Beautiful“ sakupile su do sada približno 40 miliona strimova.

JASON DERULO & MICHAEL BUBLÉ – Spicy Margarita

Strpljivo smo čekali novu pjesmu Jasona Derula – stigla je „Spicy Margarita“. Prošlo je skoro petnaest godina od posljednjeg studijskog albuma Jasona Derula. Svoje novo izdanje „Nu King“ najavljuje singlom „Spicy Margarita“ u kojoj gostuje Michael Bublé.

Pročitaj
Emily Ratajkowski

THXSOMCH – Hide Yo Kids

Kanadski autor ThxSoMch se proslavio singlom „Spit In My Face“ i tokom marta i aprila kreće na američku turneju. „Hide Yo Kids“ je novi singl u kom ThxSoMch kombinuje hard core, industrial i post punk.

CKAY – Is It You? / Mysterious Love

Chukwuka Ekweani poznatiji kao CKay je pripremo posebno iznenađenje za predstojeći mjesec ljubavi. Ova godina će izvjesno biti u znaku njegovih novih izdanja. Tragajući za novinama u produkciji i muzici autor se prepustio modernijoj kombinatorici bitova i melodija, zadržavajući svoj romantičan pristup tekstovima pjesama.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum