Trenutno čitaš
Nova miniserija “Režim” stiže na HBO Max

Nova miniserija “Režim” stiže na HBO Max

hbo

Premijera nove HBO Original miniserije “Režim” (The Regime), s dobitnicom Oscara Kate Winslet u glavnoj ulozi, stiže 4. marta na HBO Max streaming platformi. Premijera na HBO kanalu će biti istog dana u 20:00 h.

Mračno komična serija od šest epizoda priča priču o životu unutar zidova modernog autoritarnog režima koji se počinje rasplitati.

Nakon što neko vrijeme nije izlazila iz palate, kancelarka Elena Vernham (Kate Winslet) postala je sve više paranoična i nestabilna kada se okrenula nestabilnom vojniku, Herbertu Zubaku (Matthias Schoenaerts), kao malo vjerojatnom pouzdaniku. Kako Zubakov uticaj na kancelarku nastavlja rasti, Elenini pokušaji da proširi svoju moć na kraju rezultiraju raspadom i palate i zemlje oko nje.

Pročitaj
ema stone

U seriji glume Kate Winslet, Matthias Schoenaerts, Guillaume Gallienne, Andrea Riseborough, Martha Plimpton i Hugh Grant. Izvršni producenti su Will Tracy, koji je ujedno i showrunner i scenarist, Frank Rich, Tracey Seaward, Kate Winslet, Stephen Frears i Jessica Hobbs. Reditelji su Stephen Frears i Jesica Hobbs, a scenaristi su Seth Reiss, Sarah DeLappe, Gary Shteyngart, Jen Spyra i Juli Weiner.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum