Trenutno čitaš
Nova doza dobrog zvuka za ovu sedmicu

Nova doza dobrog zvuka za ovu sedmicu

Bitno je radni dan započeti kako treba, a mi volimo da ga počnemo uz dobru muziku i ples. Novi hitovi su tu i ovog jesenjeg dana, a sigurni smo da će neki od njih zauzeti primarno mjesto na tvojoj playlisti.

Victoria

Skrećemo pažnju na jedan od naših jesenjeh prioriteta. Victoria je bugarska pop pevačica. Nedavno je objavila singl „Bloom“ koji sigurni smo može postati i jedan od omiljenih radijskih hitova u predstojećoj sezoni.

Käärijä

Najupečatljivija pojava na ovogodišnjem Eurosongu je finski artist Käärijä. Sa istim timom producenata i autora upravo je objavio potpuno novi singl „Huhhahhei“ koji donosi prepoznatljivu kombinaciju popa, heavy metala i elektronike.

Charli XCX x Sam Smith

Pročitaj

Iznenađenje! Charli XCX i Sam Smith su objavili zajednički singl “In The City”. Ovo će izvjesno biti budući hit i biće vruće u gradu ove zime. Pjesmom „In The City“ Charli XCX počinje sa snimanjem materijala za svoj sledeći album.

Cher

Prvi studijski album nakon deset godina za pjevačicu Cher. Na izdanju „Christmas“ nalazi se trinaest pjesama od kojih su četiri originalne. U obradi čuvenog božićnog hita „What Christmas Means to Me“ (1967) gostuje Stevie Wonder. Inače, spisak izuzetnih gostiju na albumu je fascinantan!

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum