Trenutno čitaš
Nova doza dobrog zvuka za ovu sedmicu

Nova doza dobrog zvuka za ovu sedmicu

Ana Ivanović Natural Performance
Ana Ivanović Natural Performance

Vrijeme je za novitete! Mascom records predstavlja dobar zvuk koji uskoro očekujemo u samom vrhu top ljestvica, a sigurni smo da će neki od ovih hitova zauzeti prvo mjesto i na tvojoj playlisti.

Fred Again.. x Obongjayar – I adore U

Tridesetogodišnji Frederick John Philip Gibson poznatiji pod pseudonimom Fred Again.. objavio je novi singl „I Adore U“ u kom gostuje nigerijski pjevač Obongjayar. Ova pjesma posvećena je Fredovoj mlađoj sestri.

Jessica Mauboy ft. Jason Derulo – Give You Love

Prva saradnja dvoje sudija iz žirija australijskog takmičenja The Vocie – Jessice Mauboy i Jasona Derula. Jessica će uskoro objaviti album „Yours Forever“ i krenuti na turneju po Australiji i Novom Zelandu.

Lucas & Steve – LFG

Dvojac Lucas & Steve je nepogrešiv. Ovom prilikom predstavljamo singl koji je namijenjen velikim festivalskim prostorima. „LFG“ je moćna pjesma koja će ljubiteljima EDM i dens zvuka sigurno obilježiti leto.

Bolier – Best Friend

Pročitaj

Poznat po progresivnom trance zvuku holandksi DJ Bolier je priredio očaravajuću deep house verziju legendarnog hita grupe Depeche Mode.

Don Diablo – Still Cutting Shapes

Holandski DJ i producent jedan je od potpisnika izdavačke kuće Spinnin’ Records. Našao sa na listi sto najboljih disk džokeja koju je priredio DJ Mag.

© 2023 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum