Trenutno čitaš
Nova doza dobrog zvuka za ovu sedmicu

Nova doza dobrog zvuka za ovu sedmicu

Vrijeme je za novitete! Mascom records predstavlja dobar zvuk koji uskoro očekujemo u samom vrhu top ljestvica, a sigurni smo da će neki od ovih hitova zauzeti prvo mjesto i na tvojoj playlisti.

Fred Again.. x Obongjayar – I adore U

Tridesetogodišnji Frederick John Philip Gibson poznatiji pod pseudonimom Fred Again.. objavio je novi singl „I Adore U“ u kom gostuje nigerijski pjevač Obongjayar. Ova pjesma posvećena je Fredovoj mlađoj sestri.

Jessica Mauboy ft. Jason Derulo – Give You Love

Prva saradnja dvoje sudija iz žirija australijskog takmičenja The Vocie – Jessice Mauboy i Jasona Derula. Jessica će uskoro objaviti album „Yours Forever“ i krenuti na turneju po Australiji i Novom Zelandu.

Lucas & Steve – LFG

Dvojac Lucas & Steve je nepogrešiv. Ovom prilikom predstavljamo singl koji je namijenjen velikim festivalskim prostorima. „LFG“ je moćna pjesma koja će ljubiteljima EDM i dens zvuka sigurno obilježiti leto.

Bolier – Best Friend

Pročitaj

Poznat po progresivnom trance zvuku holandksi DJ Bolier je priredio očaravajuću deep house verziju legendarnog hita grupe Depeche Mode.

Don Diablo – Still Cutting Shapes

Holandski DJ i producent jedan je od potpisnika izdavačke kuće Spinnin’ Records. Našao sa na listi sto najboljih disk džokeja koju je priredio DJ Mag.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum