Trenutno čitaš
Nova doza dobrog zvuka za ovu sedmicu

Nova doza dobrog zvuka za ovu sedmicu

Ana Ivanović Natural Performance
Ana Ivanović Natural Performance

Izdavačka kuća Mascom nam donosi odabrane pjesme koje predstavljaju odraz interesovanja lokalnog tržišta i reflektuju njihov uspjeh na svjetskim platformama za strimovanje muzike i na relevantnim top listama. 

Various Artists – Barbie The Album

Za potrebe filma “Barbie”, nove pjesme za Barbie the Album snimili su Sam Smith, Lizzo, Tame Impala, The Kid Laroi, HAIM, Khalid, Dominic Fike, Ava Max, GAYLE, Dua Lipa, Billie Eilish, Charli XCX, PinkPantheress, Nicki Minaj x Ice Spice, Karol G x Aldo Ranks, Fifty Fifty x Kaliii.

Oliver Tree – One & Only

Treći studijski album „Alone In A Crowd“, Oliver Tree će objaviti krajem septembra ove godine. Pjesme je snimao u čuvenom „Abbey Road“ studiju u Londonu. Kao i prethodni video za singl „Bounce“ i video za novu pjesmu „One & Only“, takođe je snimio u Beogradu.

Pete Spruce x Mike & Me – Toxic

Ukoliko voliš EDM zvuk koji je ovog ljeta sve slušaniji, novi singl „Toxic“ će te definitivno oduševiti. Tema pjesme su takozvane toksične veze kao i momenat kada inicijalni ljubavni zanos prestane.

TY Dolla Sign ft. Chris Brown  – Motion

Chris Brown i Ty Dolla $ign su već sarađivali u singlu „Loyal“. Pjesma „Motion“ je originalno objavljena pre mjesec dana, a ovo je nova verzija koju je Ty Dolla $ign ponovo snimio u saradnji sa svojim kolegom Chris Brownom.

Gucci Mane – Married With Millions

Pročitaj

U video spotu Gucci Mane slavi sopstveni uspjeh koji mu je donio lagodan i život u izobilju. Takođe, jasno stavlja do znanja koliko mu je podrška porodice važna i koliko je ta ljubav upravo njegov najveći uspjeh.

Lucas & Steve x Phillip Strand – Best of Me

Holandski duo Lucas & Steve do danas je plasirao nekoliko globalno uspješnih EDM hitova. To ih svrstava u prvu ligu artista čuvenog dance lejbla Spininn’ Records. U singlu „Best Of Me“ gostuje švedski pop pjevač Phillip Strand.

 

© 2023 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum