Trenutno čitaš
Nova doza dobrog zvuka za ovu sedmicu

Nova doza dobrog zvuka za ovu sedmicu

nova muzika

Dan počinje sa dobrom muzikom! Izdavačka kuća Mascom nam donosi odabrane pjesme koje predstavljaju odraz interesovanja lokalnog tržišta i reflektuju njihov uspjeh na svjetskim platformama za strimovanje muzike i na relevantnim top listama. 

Leigh-Anne Pinnock – Don’t Say Love

Upoznaj četvrtinu grupe Little Mix, jednog od najpoznatijih girl bendova svih vremena. Ovo je njen debitantski solo singl “Don’t Say Love”, dinamičan pop banger inspirisan UK garage/dance zvukom.

CKAY – Capture My Soul

Nigerijska i svjetska afro pop zvijezda, pjevač i kantautor Ckay je upravo objavio deluxe izdanje albuma „Sad Romance“. Na njemu je zastupljeno nekoliko bonusa, a među njima je i novi singl „Capture My Soul“.

Liam Gallagher – Roll it Over (Live)

Album „Knebworth 22“ predstavlja audio zabilješku sa dva prošlogodišnja Liamova koncerta. Prvi singl koji najavljuje izlazak albuma je upravo koncertno izvođenje pjesme „Roll It Over“.

The Pretenders – I Think About You Daily

The Pretenders nastavlja sa plasiranjem novih pjesama u susret objavi albuma „Relentless“. U ovoj numeri, Chrissie Hynde je ostvarila saradnju sa Jonnyjem G. (Radiohead).

Laura Pausini – Il Primo Passo Sulla Luna

Nešto za ljubitelje italijanske pop muzike. Izuzetna Laura Pausini je upravo objavila divnu, romantičnu pjesmu „Il primo passo sulla luna“ i ljeto napokon može da počne.

Pročitaj

Tiesto & A Boogie Wit Da Hoodie – Chills (LA Hills)

Inače fantastična Tiësto pjesma „Chills“ sada dobija izrazitu klupsku notu, u saradnji sa američkim reperom koji se predstavlja kao “A Boogie Wit Da Hoodie”. VIP verzija je spremna da postane pravi ljetnji dens hit.

 

 

 

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum