Trenutno čitaš
Nova doza dobrog zvuka!

Nova doza dobrog zvuka!

Ana Ivanović Natural Performance
Ana Ivanović Natural Performance

Vrijeme je za novitete! Mascom records predstavlja dobar zvuk koji uskoro očekujemo u samom vrhu top ljestvica, a sigurni smo da će neki od ovih hitova zauzeti prvo mjesto i na tvojoj playlisti.

PinkPantheress – Angel (Barbie album)

Treći singl, sa budućeg hit soundtrack albuma i bioskopskog blockbustera „Barbie“, je PinkPantheress u nježnoj, gibajućoj chill pop pjesmi „Angel“.

Yng Lvcas ft. Peso Pluma – La Bebe (David Guetta Mix)

Remix jedne od najatraktivnijih corridos pjesma u ovoj godini. David Guetta donosi klupsku verziju hita koji je osvojio Evropu.

Jason Derulo – Slow Low

Jason Derulo je riješio da ovog ljeta fanove obraduje sa nekoliko novih pjesama. Ove nedjelje iznenađuje sa novim omažom velikom pop hitu iz devedesetih.

Joel Corry x Ella – 0800 Heaven

Britanski DJ/producent Joel Corry novim singlovima pravi odličan štimung za ljetnja klabing i festivalska uzbuđenja. U singlu „0800 Heaven“ gostuje pjevačica Ella Handerson.

Portugal. The Man – Plastic Island

Ovo je fokus singl kojim bend Portugal. The Man najavljuje objavljivanje albuma „Chris Black Changed My Life“. Pjesma „Plastic Island“ je odličan radijski favorit.

Pročitaj
"Garcia!" na HBO

Birdy – Your Arms

Kantautorka Birdy je izdvojila svoj YouTube Shorts video sa nastupa u londonskoj Apollo dvorani, kao ilustraciju novog, romantičnog singla „Your Arms“.

 

 

 

© 2023 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum