Trenutno čitaš
Nova britanska miniserija za vikend bindžovanje

Nova britanska miniserija za vikend bindžovanje

pickbox
Bingo - Kataloška akcija
Bingo - Kataloška akcija

Pickbox NOW predstavlja britansku miniseriju koja dolazi 24. novembra i obećava napetu priču o zločinima i ličnim interesima. Triler drama „Krajnji rok“ (Deadline) prati suđenje udovice optužene za ubistvo te istraživačkog novinara čija karijera visi o koncu sve dok ne dobije ekskluzivan intervju s njom.

James Alden iskusni je novinar s godinama rada za lokalne tabloide, no njegova karijera doživljava dramatičan preokret kada dobije priliku života – prvi intervju s Natalie Vargom.

Pickbox
Pickbox

Natalie je optužena za ubistvo svog imućnog supruga te unatoč svim dokazima tvrdi da je nevina. Ono što James ne očekuje jest da je pravo oružje njen izgled i zavodljiv karakter. James će pomoći dokazati da je Natalie nedužna, dok će mu ona dati ekskluzivnu priču koju svi žele.

Pročitaj

Pickbox
Pickbox

Hoće li James uspjeti u svojoj misiji otkrivanja pravog ubice ili je i on postao još jedna žrtva Natalieine igre? Dok James upada sve dublje u svijet prevara, a granica između istine i laži postaje sve mutnija, iskoristi posebnu ponudu na Pickbox NOW. Black Friday na Pickbox NOW nije samo jedan petak u godini nego traje od 20. do 30. novembra! Aktivna je promocija od 25 % popusta na pakete od 6 i 12 mjeseci.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum