Trenutno čitaš
Netflix preporuka: Pogledaj serije čije nove sezone željno iščekujemo

Netflix preporuka: Pogledaj serije čije nove sezone željno iščekujemo

netflix serije

Uzbudljive serije su postale neizostavan dio našeg svakodnevnog života, a Netflix je neprekidno naš pouzdan partner u putovanju kroz raznolike svjetove i priče. Dok se serije poput “The Night Agent”, “The Diplomat” i “Emily in Paris” pripremaju za svoje nove sezone, napetost iščekivanja raste.

“The Night Agent” nas vraća u srce političkih intriga i tajnih operacija. S druge strane, “The Diplomat” nas vodi kroz labirinte diplomatskih odnosa, dok se “Emily in Paris” bavi ličnim i profesionalnim izazovima u prelijepom francuskom okruženju.

Dok čekamo nove epizode ovih serija, željni smo saznati što nas čeka u nastavcima omiljenih priča.

The Night Agent

Zasnovan na istoimenom romanu Matthewa Quirka, The Night Agent prati agenta FBI-a, Petera, koji radi u podrumu Bijele kuće i upravlja telefonom koji nikada ne zvoni – sve do jedne noći.

Taj neočekivani poziv pokreće smrtonosni lanac događaja dok Peter otkriva ogromnu zavjeru koja uključuje tajne agente i najviše nivoe vlasti.

Pripremi se za još brzih jurnjava automobila, vladinih zavjera i uzbudljivih akcija na Netflixu, jer serija The Night Agent se službeno vraća u drugoj sezoni.

Tudum je u februaru 2024. objavio da je Netflix započeo produkciju još 10 epizoda špijunskog trilera, koji je u prvoj sedmici dostigao više od 150 miliona pregledanih sati. Datum izlaska nije određen, ali kreator Shawn Ryan je najavio da će se neka nova lica pridružiti glumačkoj ekipi.

The Diplomat

Kada je serija The Diplomat premijerno prikazana 20. aprila 2023. godine,  s Keri Russell i Rufusom Sewellom u glavnim ulogama kao američkim diplomatama u Londonu koji pokušavaju spriječiti rat, bila je trenutni uspjeh.

Serija je debitovala na #1 na Netflix Top 10 listi i prikupila preko 57 miliona sati pregleda tokom prvog vikenda, navodi streamer.

Samo 10 dana kasnije, Netflix je obnovio seriju za drugu sezonu. Russell je nominovana za nagrade Emmy i Zlatni globus za njen portret Kate, nevoljko imenovane ambasadorke u Ujedinjenom Kraljevstvu poslane u London da ublaži komplikovanu političku situaciju. Uz nju je i njen suprug Hal Wyler, kojeg glumi Sewell, bivši američki ambasador koji ne može a da se ne uključi u posao svoje supruge.

Druga sezona serije je trenutno u produkciji i snima se u Londonu.

Pročitaj

Emily in Paris

Četvrta sezona serije Emily in Paris, se trenutno snima na lokacijama u Francuskoj i Italiji, a svi željno iščekuju odgovore na ključna pitanja.

Hoće li Camille i Gabriel postati roditelji? I gdje to ostavlja našu Emily? Hoće li L’esprit de Gigi zaista dobiti svoju Michelinovu zvijezdu? Hoće li se Mindy takmičiti na Evroviziji? Da li je Alfie (Lucien Laviscount) još uvijek dio serije? Svi žele da znaju.

Dok gledaoci odbrojavaju dane do sljedećeg dijela kako bi saznali odgovore, ono što znamo je da se Emily seli iz Pariza, a dio Netflixove serije je navodno smješten u Italiju, tačnije Rim.

“Dok će Emilyno srce uvijek ostati vjerno Parizu, njen život ima neke neočekivane preokrete ove sezone”, objasnila je Lily Collins na Netflix TUDUM događaju 2023. “Nemojte se iznenaditi kad je nađete na rimskom odmoru.”

Za još više sadržaja zaprati nas na Instagramu i Facebooku.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum