Trenutno čitaš
Netflix preporuke: Šta ćemo gledati u julu?

Netflix preporuke: Šta ćemo gledati u julu?

netflix, jul, beverly hills cop, novo na netflixu

Jul donosi vrelinu ne samo u termometre, već i na male ekrane, jer Netflix predstavlja uzbudljive nove naslove koji će nas zadržati prikovanim za ekrane tokom cijelog mjeseca.

Od povratka kultnih klasika do novih sezona omiljenih serija, ovaj mjesec obećava raznovrstan sadržaj za sve ukuse. Pripremi se za akciju, dramu, romantiku i neizostavne trenutke uživanja uz najnovije filmove i serije. Evo što možemo očekivati ovog jula.

Beverly Hills Cop: Axel F (3. jul)

Netflix oživljava klasičnu seriju “Beverly Hill Cop” za novu generaciju u “Axelu F”, četvrtom dijelu u cjelini i prvom u više od 20 godina. Naravno, niko ne bi mogao igrati Axela Foleya kao Eddie Murphy. Radnja skače naprijed u današnje vrijeme s Murphyjem, koji ponovo nosi policijsku značku i oživljava jednog od svojih najpoznatijih likova. U filmu Beverly Hills Cop: Axel F, život njegove ćerke je ugrožen. Prisiljen da se udruži sa njenim bivšim dečkom (Joseph Gordon-Levitt) i uz malu pomoć nekih starih prijatelja, naš junak otkriva veliku zavjeru.

Another self, 2. sezona (11.jul)

Turska serija Another Self vraća se sa svojom drugom sezonom. Ada (Tuba Büyüküstün), Leyla (Seda Bakan) i Sevgi suočavaju se s novim izazovima dok započinju novi život u Ayvaliku. Dok se Ada bavi svijetom nauke i prošlošću svoje porodice, Leyla pokušava osnovati novi posao. Sevgi, s druge strane, ima tajnu koju krije čak i od svojih najbližih.

Vikings: Valhalla, 3. sezona (11. jul)

Sve epske sage moraju se završiti, a Vikings: Valhalla će se upustiti u posljednju avanturu u 3. sezoni. Kokreator i izvršni producent Jeb Stuart dovesće seriju do prirodnog kreativnog završetka u julu, ali brod neće tiho otploviti u zalazak sunca.  Kada smo posljednji put vidjeli naše ratnike, bilo je više krvoprolića nego ikada prije. Od izdajničkog putovanja do Konstantinopolja do krvavog okršaja, volja Vikinga da prežive stavljena je na kušnju. Ali opasnost je daleko od kraja. Istorijska igrana serija, koja je premijerno prikazana 2021. godine, prati novu generaciju legendarnih heroja sto godina nakon poznate serije Vikings sa History Channela.

Too Hot to Handle, 6. sezona (19. jul)

Popularna reality serija Too Hot to Handle se vraća u svojoj šestoj sezoni ovog mjeseca, i iako je srž serije ostala nepromijenjena (i dalje će pratiti gomilu nevjerovatno atraktivnih samaca koji se izležavaju na živopisnom ostrvu), gledaoci mogu očekivati nove zaokrete. Ovaj put robot-voditeljica Lana ima novog pomoćnika, koji će promijeniti igru. Šesta sezona  Too Hot to Handle će biti savršena ljetna distrakcija za ljubitelje reality TV-a.

Pročitaj

Find Me Falling (19. jul)

Stara rock zvijezda je centar romantične komedije Find me falling. On se seli na izolovano ostrvo blizu Kipra kako bi oživio svoju karijeru i možda pronašao ljubav. U glavnim ulogama su Harry Connick Jr., Agni Scott, Ali Fumiko Whitney i Tony Demetriou.

The Decameron (25. jul)

Inspirisana istoimenom kultnom kolekcijom kratkih priča mračna komedija The Decameron stiže 25. jula. Serija istražuje temu klasnih borbi u sezoni pandemije, dok ekipa nesklada pokušava da nadživi pandemiju kuge u Firenci 1348. Prvi put objavljen u Italiji sredinom 14. vijeka, Dekameron Giovannija Boccaccia priča priču o grupi plemića i njihovih sluga koji se sklanjaju u veliku vilu Santa izvan Firence dok bjesni Crna smrt 1348. Da bi prekratili vrijeme, oni se izmjenjuju pričajući jedni drugima priče koje se kreću od duhovitih do razvratnih.

Za još više sadržaja zaprati nas na Instagramu i Facebooku.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum