Trenutno čitaš
Netflix je objavio trejler za hvaljeni triler “Fair Play”

Netflix je objavio trejler za hvaljeni triler “Fair Play”

Ana Ivanović Natural Performance
Ana Ivanović Natural Performance

Netflix je objavio prvi trejler za triler “Fair Play”, koji je streamer kupio za 20 miliona dolara u jednom od najvećih ugovora ovogodišnjeg Sundance Film Festivala.

Zvijezda serijala “Bridgerton” Phoebe Dynevor i glumac iz filma “Oppenheimer” Alden Ehrenreich glume u filmu, koji razotkriva složenu vezu para željnog moći koji se bori za vlast u okrutnoj finansijskoj firmi. “Fair Play” označava debitantski dugometražni film scenaristkinje i rediteljke Chloe Domont, nakon što je pratila epizode HBO serije “Ballers” i Showtime-ove “Billions”. U filmu glume i Eddie Marsan (“Ray Donovan”), Rich Sommer (“Mad Men”) i Sebastian De Souza (“The Great”).

Cr. Sergej Radovic / Courtesy of Netflix

Nakon svoje premijere, “Fair Play” je izazvao rat licitacija među nekoliko ključnih distributera, uključujući Searchlight i Neon.

Prema službenom sinopsisu filma, „Kada dođe do željenog unapređenja u finansijskoj firmi, podrška između ljubavnika Emily (Dynevor) i Lukea (Ehrenreich) počinje da se pretvara u nešto zlokobnije. Kako se dinamika moći nepovratno mijenja u njihovoj vezi, par se mora suočiti s pravom cijenom uspjeha i uznemirujućim granicama ambicija.”

Pročitaj

Nakon proboja filma na Sundanceu, Netflix je odredio prikazivanje u kinima na odabranim lokacijama za 29. septembar, nakon čega slijedi debi na strimingu 13. oktobra.

U nastavku pogledaj trejler za “Fair Play”.

© 2023 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum