Trenutno čitaš
Neka se svaka proslava, događaj i najsretniji trenuci pretvore u čaroliju

Neka se svaka proslava, događaj i najsretniji trenuci pretvore u čaroliju

Young Lions
Young Lions

Zavirili smo u Magic Moment i otkrili kako oni stvaraju čaroliju i kako svaki događaj i proslavu čine, magičnom uspomenom za pamćenje. Rođendani, poslovne proslave, vjenčanja, uređenje prostora, event planiranje i bendiranje nekog privatnog, poslovnog ili komercijalnog događaja, samo su neki od svakodnevnih usluga. Razgovarali smo sa glavnom menadžerkom Duškom Savić, koja nam je otkrila sve čari ovog kreativnog posla. 

Kako izgleda kreativan posao i usluge koje nudi Magic Moment?

Konfučije je rekao: „Izaberite posao koji volite i nećete morati raditi niti jedan dan u životu.“ Upravo s tom mišlju i vizijom je stvaran Magic Moment. Čarolija, to je bio naš cilj. Sve što poželite čeka vas iza naših vrata. Jer baš to „sve na jednom mjestu“ je naš moto.

Šta su ključne usluge Magic Momenta?

Planiranje događaja, organizacija, dekoracija prostora, savjeti i uvijek nove ideje. Tu smo za ostvarenje svih onih malih i velikih želja naših klijenata. Od poslovnih zabava, komercijalih događaja, privatnih zabava, prvih dječijih rođendana, darivanja za bebe, pa sve do najposebnijeg dana u vašem životu. Tu smo da dekorišemo vaše izloge, da s vama stvaramo nove ideje, da olakšamo proslave novih početaka ili da, uz čašu šampanjca, stavimo tačku na neke krajeve. Jer, krajevi su uvijek samo novi počeci, zar ne? I treba ih proslaviti sa stilom.

Kreativnost je u ovom poslu na prvom mjestu zar ne, kako pronalazite inspiraciju za svaki novi poslovni izazov klijenta?

Posao kojim se bavimo zahtijeva kreativnost na svjetskom nivou. Izvlači maksimum iz svakog od nas, daje nam mogućnost da svoje riječi pretvorimo u dijela, da svaki dan napredujemo i dodatno se edukujemo u ovom magičnom poslu, kojim se bavimo. Da se, na kraju svakog projekta, iznova divimo finalnom rezultatu, koji smo ostvarili i da zajedno sa klijentom budemo ponosni na sve što je urađeno. Ali, kao najveće zadovoljstvo posla kojim se bavimo, izdvojili bismo osmijehe i sreću na licima naših klijenata.

Pročitaj

Kakve su reakcije klijenata koji traže vaše usluge?

Sjaj u očima mladenaca, čiji smo dan vjenčanja pretvorili u bajku i pokazali im da su neke bajke ipak ostvarive. Klince koji sa oduševljenjem gledaju kreacije na svojim rođendanskim proslavama. Poslovne klijente pred čijim se dekoracijama gosti požele fotogafisati. Zato se bavimo ovim poslom, jer zajedno stvaramo sve te magične momente…

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum