Trenutno čitaš
Nauči nešto novo iz ovih 7 podkasta na engleskom jeziku

Nauči nešto novo iz ovih 7 podkasta na engleskom jeziku

Hotel Hills - Doček Nove 2024. godine
Hotel Hills - Doček Nove 2024. godine

Volimo da učimo nove stvari, ali nemamo uvijek vremena da sjednemo i pročitamo knjigu. To je sjajna stvar kod podkasta. Možeš slušati u bilo koje doba dana, uz pranje zuba i šminkanje, na pauzi za ručak ili tokom kupanja u kadi. Kako bismo ti pomogli da angažuješ svoj um i kreativnost, predlažemo ovih 7 podkasta:

podkast na engleskom jeziku
Foto: freepik.com
Pulling The Thread

Ako sebe smatraš znatiželjnom osobom, onda je ovaj podkast za tebe. Svaka epizoda sadrži 45-minutni razgovor s piscem, stručnjakom ili naučnikom o najvećim pitanjima koja imamo u životu, kao što su mentalno blagostanje, roditeljstvo, ravnoteža između posla i privatnog života i kako njegovati sreću.

Food Psych

U svakoj epizodi Food Psych-a se pojavljuju zdravstveni i psihološki profesionalci, aktivisti protiv dijete i drugi lideri u wellness prostoru koji govore o njihovim odnosima s hranom i imidžom tijela. Ovo dovodi u pitanje šta je kultura ishrane i razmatra šta bi trebalo da bude.

How To Decorate

Oslobodi svog unutrašnjeg dekoratera uz ovaj podkast. Tim Ballard Designs intervjuiše dizajnere enterijera koji dijele svoje lične priče o dizajnu i odvajaju vrijeme da odgovore na pitanja slušalaca o dizajnu.

podkast na engleskom jeziku
Foto: freepik.com
Young House Love

Započni svoju sedmicu epizodama Sherry i John Petersika (epizode izlaze svakog ponedjeljka) i saznaj savjete za uređenju doma, poslušaj “uradi sam” priče i stručne intervjue.

Working

U svakoj epizodi ovog podkasta, Isaac Butler, Karen Han i June Thomas intervjuišu kreativce, od umjetnika, pisaca do supervizora filmske muzike, o njihovom stvaralačkom procesu i njihovom „zašto“.

Pročitaj
samopregled dojki

Creative Pep Talk

Ilustrator Andy J. Pizza provodi epizode Creative Pep Talk intervjuišući umjetnike, pjesnike i dizajnere i nudi priče, savjete i trikove.

Modern Love

Svake srijede Anna Martin ugošćuje „Modernu ljubav“ sa pričama i razgovorima o ljubavi, od svakodnevnih i teških do lijepih i onih koje mijenjaju život.

Izvor: brit.co

© 2023 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum