Trenutno čitaš
Najromantičnije serije na Netflixu za vruće ljeto

Najromantičnije serije na Netflixu za vruće ljeto

Najromantičnije serije, valeria, netflix

Ako se želiš smijati, plakati ili možda oboje, izdvojili smo najromantičnije serije na Netflixu.

Ako tražiš da gledaš nešto zbog čega će ti srce zaigrati i natjerati te da se zapitaš zašto određena vrsta ljubavi ne postoji u stvarnom životu, poželjećeš gledati najromantičnije TV serije na Netflixu.

“Queen Charlotte: A Bridgerton Story”

Ako obožavaš Bridgerton serijal, voljećeš pratiti i uspon kraljice Charlotte na vlast u “Queen Charlotte: A Bridgerton Story”.

“Valeria”

Zasnovana na romanima Elísabet Benavent, ova španska drama priča priču o Valeriji, spisateljici koja doživljava blokadu u pisanju i napetost sa svojim mužem, a za savjete se obraća svojim trima najboljim prijateljicama, Loli, Carmen i Nerei. Valerijini prijatelji, s druge strane, uhvaćeni su u svijet ljubavi, drame, veza, nevjernosti i još mnogo toga što će tvoje oči držati prikovane za ekran.

“Summertime”

Inspirisana romanom Federica Moccia “Tre Metri Sopra il Cielo” i smeštena na italijanskoj obali Jadrana, ova romantična italijanska serija prati ljubavnu priču koja cvjeta između profesionalnog motoriste i žene odlučne da ostavi svoj mali grad i vidi svijet.

“Lovesick”

U romantičnoj komediji “Lovesick”, Dylan saznaje da ima hlamidiju. On i njegovi prijatelji vraćaju se na Dylanove prethodne veze dok on obavještava sve svoje bivše partnerke o svom statusu.

“The Cook of Castamar”

Zasnovana na romanu Fernanda J. Munjeza, ova španska drama smještena je u Madrid 1720. godine, prateći ljubavnu priču između talentovane kuharice i vojvode koji se nedavno vratio u aristokratsko društvo.

“The Hookup Plan”

Elsa, koja izgleda ne može preboljeti svog bivšeg ili shvatiti zašto nije imala sreće u ljubavi, zaljubljuje se u novog momka kojeg su joj prijatelji smjestili. Ona ne zna da je on muška pratnja.

“The Empress”

Carica u prvi plan stavlja putovanje progresivne mlade žene koja se pobuni protiv krutog društva u kojem živi, ​​kao i slojevite vladarice čije će odluke oblikovati evropsku istoriju. Sa naracijom duboko ukorijenjenom u priči o ljubavi i politici, Carica istražuje iskru koja je zapalila, opasan put borbe za moć.

“If Only”

Ema, 30, razočarana je brakom s Nandom i odlučuje se razvesti od njega. Nekoliko dana kasnije, pomračenje mjeseca vraća je u prošlost i ona ima priliku da preispita svoje izbore uz prednost da ovoga puta zna šta joj se sprema.

“Virgin River”

Zasnovana na romanima Robyn Carr, ova romantična dramska serija priča priču o medicinskoj sestri koja odlučuje da se preseli u udaljeni grad Virgin River u Kaliforniji, nadajući se novom početku, iako ubrzo shvata da život u malom gradu nije nije tako jednostavan kao što je mislila.

Pročitaj

“An Astrological Guide for Broken Hearts”

Nakon što se sprijateljila sa harizmatičnim astrološkim guruom, slomljenog srca i beznadežno slobodna Alice gleda u zvijezde kako bi pronašla svog savršenog partnera.

“Off the Hook”

Shvativši da obje imaju toksičan odnos s internetom, cimerke Léa i Manon odlučuju se odreći svih uređaja na 30 dana.

“From Scratch”

Amerikanka voli i gubi Sicilijanca kojeg upoznaje u Italiji.

“Another Self”

Tri prijateljice stižu u gradić na moru, gdje se povezuju sa svojom duhovnom stranom i iznenada se suočavaju s neriješenom traumom iz prošlosti svojih porodica.

Za još više sadržaja zaprati nas na Instagramu i Facebooku.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum