Trenutno čitaš
Najljepša kupatila na Instagramu

Najljepša kupatila na Instagramu

Ako na Instagramu ukucaš #BathroomsOfInstagram, kao rezultat ćeš dobiti na hiljade fotografija savršeno dekorisanih kupatila i vrlo je vjerovatno da ćeš, isto kao i mi, shvatiti da pri uređenju kuće i stana, ne obraćamo dovoljno pažnje na kupatilo. Možda kupimo neku slatku zavjesu za kadu, lijepe peškire i cool prostirke za pod, ali malo ko od nas ide dalje od toga. Ultra ti donosi listu najljepših kupatila na Instagramu, i ko zna, možda dobiješ ideju kako da preurediš svoje.

Instagram/ @perfect.homess

Ne želiš da pretrpaš kupatilo nepotrebnim namještajem? Nema potrebe. Biljke su odličan način da ispuniš prostor – i da napraviš spa ambijent.

Instagram / studiodearborn

Pri dekorisanju kupatila, uvijek razmisli kako želiš da se osjećaš u prostoru. I dok paleta živahnih boja može da bude zabavna i uzbudljiva, duboko minimalistička paleta će kupatilu dati osjećaj udobnosti.

Instagram / @sweetchaoshome

Ovo kupatilo je dokaz da nije potrebno previše, kako bi imali šik kupatilo. Čista paleta boja i nekoliko detalja mogu zaista puno da urade.

Instagram/ @thebohemian_life

Nekoliko ključnih komada mogu da pretvore tvoje kupatilo iz dosadnog u prekrasno. Biljke, svijeće i tacne za kadu su vrijedan dodatak ovom prostoru, a najbolje od svega je što imaju veoma pristupačnu cijenu.

Instagram / @haustherapie

Ovo kupatilo u minimalističkom stilu je jednostavno prekrasno. Prirodno svijetlo, smirujuća paleta boja i veoma originalna stolica.

Instagram / @thefoxfamilyden

Kupatilo može da bude savršeno mjesto da isprobaš tapetu sa uzorkom, koju gledaš već mjesecima. Uzorci koji su možda malo previše “glasni” za velike prostorije, mogu da budu savršen izbor za manje zidove u tvom kupatilu.

Instagram / @perfect.homess

Nedostatak svjetla ne mora da znači da se moraš osjećati, kao da si u pećini. Sa nekoliko biljaka i par strateški postavljenih svijeća, riješićeš problem.

Instagram / the_fig_house

Ako se držiš osnovne palete boja, proces uređenja kupatila će biti prilično lak posao. Kada ne znaš šta da radiš, imaj na umu da je veoma teško pogriješiti sa bijelom, bež i ponekim zelenim detaljem.

Instagram / @firedearthuk

Duboko plave i zelene nijanse su veoma interesantan izbor za kupatilo, dok u isto vrijeme održavaju estetiku udobnosti.

Instagram/@malmo_and_moss

Malo kupatilo ne znači da ga trebaš zanemariti. Mali detalji kao što su prostirke, tacne za kadu, biljke i svjetla mogu da transformišu kupatilo za čas.

Instagram / @blakelyinteriordesign

Za neke ljude kupatilo nije samo mjesto za duge kupke, već je i mjesto gdje se spremaju svaki dan. Dodaj malo žive boje u kupatilo, kako bi ti jutarnja rutina bila zabavnija.

Pročitaj

Instagram / @oxfordone

Ako voliš žive boje i dinamičnu dekoraciju, nikako ne smiješ da zaboraviš na kupatilo. Uredi ga u istom stilu kao i ostatak doma.

Instgram / @color_place_interior

Ako ti se sviđa ironična ili čak malo drska dekoracija, nema boljeg mjesta za to od kupatila. Potpuno je prihvatljivo, a čak može da djeluje i slatko.

Instagram / @blissful_design_studio

Iako uređeno u minimalističkom stilu, ovo kupatilo izgleda temeljno dekorisano sa samo par detalja, stolica, dva ogledala i biljka.

Instagram / @beautifulchaos.home

Ovo kupatilo savršeno iskorištava prostor za skladištenje. Ogromno ogledalo i mirna paleta boja, daju osjećaj prostora i otvorenosti, dok je ogromna komoda sa ladicama u isto vrijeme dekorativna i veoma korisna za čuvanje svih stvari, koje su ti potrebne u kupatilu.

 

Izvor: mydomaine.com

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum