Trenutno čitaš
Najbolji trendovi farmerki koje ćemo nositi ove jeseni

Najbolji trendovi farmerki koje ćemo nositi ove jeseni

Gloria prirodna kozmetika - Baby linija
Gloria prirodna kozmetika - Baby linija

Za one koji obožavaju da nose farmerke važno je pronaći savršen par. Ali to je ljepota svijeta farmerki kakav je sada; postoji toliko mnogo opcija koje možemo izabrati. Neki bi mogli reći čak i previše. 

Ukoliko si u potrazi za novim parom, ovo su najbolji i najistaknutiji trendovi farmerki 2023.

Ako si prošle godine uložila u par trendi farmerki širokih nogavica, budi sigurna da ovo nije loša kupovina; farmerke širokih nogavica su tu da ostanu i 2023.

Iako farmerke ravnih nogavica nikada neće izaći iz mode, ako tražiš suptilan način da svoje farmerke učiniš aktuelnijim, barrel-leg silueta će ti pomoći u tome.

Hlače koje se šire na dnu nogavica su bile dominantna karakteristika na jesensko-zimskim pistama, ali se njihov uticaj na farmerke sada zaista osjeća. Takođe nam se sviđa ideja o bijelom paru.

Cargo hlače (džeparice) su još jedan od vitalnih trendova proizašao iz Y2K estetike; a trenutno vidimo više denim iteracija nego ikad.

Iako bi neki mogli pogledati ovaj trend teksasa i pomisliti na “patchwork”, linearni kontrastni paneli izgledaju znatno uglađenije. Važno je da razlika bude jasna.

 

 

 

© 2023 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum