Trenutno čitaš
Ideje za “žensko veče” koje ćeš provesti sa prijateljicama

Ideje za “žensko veče” koje ćeš provesti sa prijateljicama

Bilo da idete na fensi događaj, na večeru i piće ili uživate u ležernoj noći, druženje sa tvojim najboljim prijateljicama uvijek je zagarantovano zabavno veče. Ali “žensko veče” možeš učiniti još zabavnijim sa našim idejama. Još je interesantnije kada svi daju svoju kreativnost i ličnost ovoj noći, čineći je istinskim slavljem prijateljstva.

Veče koktela…

Za ovu noć, svako pravi koktel na osnovu unaprijed određene teme i servira ga grupi. Možete čak i glasati za najbolji uz nagradu za pobjednika. Neke sjajne teme koje smo vidjeli su kokteli zasnovani na bivšem dečku, omiljenom filmu, poslu i horoskopskom znaku.

@tayy.burnell

Girls cocktail night 🫶🏼 movie theme ✨ #cocktails #girls #friends #moviecocktails #drinks #bellecocktail #thegrinchdrink #50shadesofgrey #meangirlscocktail #aliceinwonderlandcoctail #aquamarine #tinkerbelldrink #memories #2023 #trend #girlsnight

♬ ultimate vibes – morgan hardy

Slikaj i pijuckaj

Radionica slikanja i pijuckanja vina je klasična aktivnost za žensko druženje. Ali još je zabavnije kada to napravite kod kuće. Možete pronaći virtuelne časove slikanja i pijuckanja ili opušteno bez službenog uputstva. Sve što vam treba su boje, platno, četkica i malo inspiracije. Između slikanja, poslužite grickalice, koktele ili vino i uživajte u svojoj kreativnoj ženskoj večeri.

@morganlyates

Looking for your next girls night idea? Host a paint & sip night (from home!) with me ft. @Stella Rosa Black! 🍷🎨 #hosting #girlsnight #winenight #painting #winecocktail #ad

♬ Kawaii Aesthetic – LoES

Kuharski klub

Ako ste ti i tvoje prijateljice gurmani, kuharski klub je za vas. Pretpostavka ove aktivnosti je da svakog mjeseca odaberete jednu kuharicu, svaka odabere omiljeni recept iz te knjige, a zatim priredite veliku večeru, posluženu u porodičnom stilu. Zatim ponovite sljedeći mjesec sa novom kuharicom.

@alanalavv

Replying to @Megan Meye the highly requested cook book club deets!! #cookbookclub #cookbook #bookclub #hosting #inagarten #barefootcontessa

♬ original sound – dookie

Donesi mezu

Ako ste ljubiteljke vina i specijaliteta, onda ćete sigurno obožavati ovu ideju. Svaka donosi različitu hranu i dijeli je sa grupom. Daske za sir su klasičan izbor, naravno, ali možete napraviti i dasku sa desertima, dasku sa voćem i povrćem – u osnovi, sve može postati tema za dasku. Istovremeno je ukusno i savršeno za fotografiju.

@chelsshayne

had to get on the train and do a bring your own board night! So much fun #boardnight #bringyourownboard

♬ This Is How We Do It – Montell Jordan

Razmjena garderobe

Ideja je da ti i tvoje prijateljice očistite svoje ormare i odaberete neke odjevne predmete koje niste nosile neko vrijeme ili stvari koje ste kupile za određeni događaj i koje nikada više ne planirate nositi. Umjesto da prodajete ili donirate ove predmete, svi se okupite i zamijenite predmete iz svog ormara, odlazeći sa zabave s nekoliko novih stvari.

@anastasiamatlin

my favorite new girls night activity 🥰 and it motivates you to clean out your closet! #girlsnight #girlsnightin #clothingswap #sustainablefashion #girlsnightideas #clothesswap #closetcleanout #closetrefresh #clothingdonation #partyplanning #hostingtips

Pročitaj

♬ Aces by DKJ – Danny Johnson

Filmsko veče na otvorenom

Kada je lijepo vrijeme, filmske večeri na otvorenom su obavezne. Sve što vam treba je platno ili bijeli zid, projektor i omiljeni filmovi. Ako ste dovoljno sretne da imate veliko dvorište, možete stvoriti prostranu filmsku oazu sa dekicama, jastucima, ležaljkama i obiljem grickalica. Ako radite s manjim vanjskim prostorom, još uvijek možete stvoriti ugodan vanjski prostor za kino sa vanjskim namještajem, dekicama i jastucima. Ne zaboravite na svijeće, svjetlucave lampice, kokice, slatkiše i koktele.

@ennvviouss

lauren got the projector for her birthday🙈

♬ js look at me the same – ᥫ᭡

Pidžama party

Isplanirajte pidžama party sa temama poput filmskog maratona ili spa večeri i ostanite budne do kasno. Možete postaviti pravila oblačenja tako da svi odgovarate istoj estetici, ili možete nabaviti odgovarajuće pidžame za sebe i svoje prijateljice. Poklon vrećice su još jedan poseban dodatak. Napunite ih s nekoliko poklona, poput prilagođene čaše za vino, udobnih papuča i mini boce pjenušavog vina za savršenu noć.

@courtneecrews

Cutest party for the cutest girl @Talia Hubble 💝

♬ Drowning – Feenixpawl

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum