Trenutno čitaš
Najbolja boja laka za nokte za svaki horoskopski znak i podznak

Najbolja boja laka za nokte za svaki horoskopski znak i podznak

Prema riječima Priscile Lime de Charbonierres, profesionalne astrologinje tvoj znak i podznak uključuje i željeni lak za nokte.

“Pogotovo podznak je energija koja najviše utiče na način na koji se predstavljaš svijetu. Ovo su energije koje drugi odmah shvazaju kao tvoju suštinu i ličnost, a one igraju ulogu u tome kako se pojavljuješ u svijetu.”

Zbog toga na primjer vatrene Lavove uvijek privlače narandžaste i crvene boje, dok vodene Ribe vole sve nijanse plave. Na kraju krajeva, svaka nijansa laka za nokte kanalizuje drugačiju energiju. U nastavku, astrologinja predlaže najbolju nijansu laka za nokte za svaki horoskopski znak i podznak, na temelju njihovih jedinstvenih osobina.

Ovan

Kao prvi znak zodijaka i vatreni znak kojim vlada Mars, Ovan je hrabar koliko god može biti i vole da to njihovi nokti odražavaju. Ovnovi biraju življe jarke boje poput jarko crvenih, narančastih i metalik boja koje privlače pažnju na ruke…

pinterest

Bik

Kao zemljani znak, Bik se vrti oko zemljanih boja i neutralnih nijansi. Ali kao znak kojim vlada Venera, Bik želi dašak luksuza. Neutralna nijansa mliječnih boja koje djeluju luksuzno i elegantno ili nijanse kapućina i zemljanih smećkastih tonova su pun pogodak za Bika.

pinterest

Blizanci

Kao vazdušni znak, Blizanci, uvijek se drže trendova ili kreiraju vlastite trendove. Zato vole razigrane boje, neonskih boja koje su sada u trendu. Blizanci vole da se priča o njihovim noktima i da istražuju nove trendove.

pinterest

Rak

Rak, vodeni znak kojim vlada Mjesec, preferira romantične neutralne, blijedoplave, lavanda ljubičaste, pastelne boje i druge nježne tonove koji su ugodni za oči, poput ovog slatko ružičastog laka.

pinterest

Lav

Lav se najbolje osjeća sa odvažnim nijansama koje odgovaraju energiji vatrenog znaka. Sve nijanse žute, narandžaste, crvene su super za Lavove, a za one najhrabrije sve što posebno sija, poput šljokica su idealna kombinacija, jer Lav voli da sija.

pinterest

Djevica

Kao zemljani znak kojim vlada Merkur, Djevica, preferira nježne, prirodne boje koje odgovaraju savršeno dotjeranoj garderobi. Neutralni mliječni tonovi ili blijedo ružičasti tonovi savršeno će pristajati Djevicama, jer one vole odmjerenost u svemu.

pinterest

Vaga

Vagama vlada Venera, pa ih privlače zabavne, lijepe stvari. Vaga voli eleganciju dolaze u obzir trendovske boje, pastelne boje, boje vina…

Pročitaj

pinterest

Škorpija

Škorpiju privlače sive, crne, tamno plave ili holografske nijanse. Nešto što će pokazati njihovu dubinu ličnosti, njihovu mračniju stranu i malo introverniju stranu.

pinterest

Strijelac

Strijelčevima vlada Jupiter i oni vole putovanja. Strijelčevima bi stajale sve tropske boje putovanja i ljeta. Nijanse u bojama zalaska sunca, mora, plaža, palmi i tropskog voća.

pinterest

Jarac

Jarčevima vlada Saturn, što znači sve boje zemlje, kamenja, stijena, sive nijanse, duboke zemljane boje pout bordo boje vina, sive boje, tamno smeđe…

pinterest

Vodolija

Vodolija je uvijek raspoložena za inovacije i trendove. Ljubičaste, plave, zelene nijanse najviše bi se svidjele Vodolijama.

pinterest

Ribe

Ribe su vodeni znak i romantične po svojoj prirodi. Njih privlače sve nijanse tirkiznih, vodeno svjetlo plavih i zelenih tonova…

pinterest

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum